yandex

Bayrağı değil, telefonu göndere çekiyorlar

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2660+ kez okundu.
 

Bayrağı değil, telefonu göndere çekiyorlar

Tunceli’nin Çemişgezek ilçe merkezine 20 kilometre uzaklıkta bulunan Gedikler Köyü’nde çiftçilik yapan Uğur Güler, köyde telefonlar çekmeyince ilginç bir yöntem geliştirdi. Bağ evine bayrak direği yerleştiren Güler, çoraptan yaptığı torbanın içerisinde arama yapacağı numarayı belirleyip telefonunu koyarak göndere çekiyor. Daha sonra bluetooth kulaklıkla belirlediği numarayı arayan Güler, bahçesinde ve evinin içinde rahat rahat telefon görüşmesi gerçekleştiriyor. Köylerinin büyük bir bölümünde telefon hatlarının çekmediğini ve bu nedenle sorun yaşandığını ifade eden Güler, “Benin çocuklarım İstanbul’da yaşıyor. Eşim kışları İstanbul’da yaz aylarında yanıma geliyor. Ama ben sürekli köyde çiftçilikle uğraşıyorum. Bizim köyde telefonla görüşmek büyük bir dert. Onun için ben de böyle kendi kendime bir çare buldum” dedi. “Millet bayrak çekiyor, biz telefon çekiyoruz” Direği sadece bayrak çekmek için kullanmak istediğini ifade eden Güler, “Bulunduğumuz yerin ilerisinde telefon hatlarının çektiği bir tepe var. Bu tepede telefon çekiyor. Bayrak direği koyarsam telefon çekebileceğini düşündüm. Gerçekten de başarılı oldum. Göndere bayrak çeker gibi telefonu direğe çekiyorum. Millet bayrak çekiyor biz telefon çekiyoruz. Güzel ve özel zamanlarda Türk bayrağımızı da çekiyorum. Ama çoğunlukta telefon için direği kullanıyorum” diye konuştu.   Kaynak:milligazete.com

Tunceli’nin Çemişgezek ilçe merkezine 20 kilometre uzaklıkta bulunan Gedikler Köyü’nde çiftçilik yapan Uğur Güler, köyde telefonlar çekmeyince ilginç bir yöntem geliştirdi. Bağ evine bayrak direği yerleştiren Güler, çoraptan yaptığı torbanın içerisinde arama yapacağı numarayı belirleyip telefonunu koyarak göndere çekiyor. Daha sonra bluetooth kulaklıkla belirlediği numarayı arayan Güler, bahçesinde ve evinin içinde rahat rahat telefon görüşmesi gerçekleştiriyor. Köylerinin büyük bir bölümünde telefon hatlarının çekmediğini ve bu nedenle sorun yaşandığını ifade eden Güler, “Benin çocuklarım İstanbul’da yaşıyor. Eşim kışları İstanbul’da yaz aylarında yanıma geliyor. Ama ben sürekli köyde çiftçilikle uğraşıyorum. Bizim köyde telefonla görüşmek büyük bir dert. Onun için ben de böyle kendi kendime bir çare buldum” dedi.

“Millet bayrak çekiyor, biz telefon çekiyoruz”

Direği sadece bayrak çekmek için kullanmak istediğini ifade eden Güler, “Bulunduğumuz yerin ilerisinde telefon hatlarının çektiği bir tepe var. Bu tepede telefon çekiyor. Bayrak direği koyarsam telefon çekebileceğini düşündüm. Gerçekten de başarılı oldum. Göndere bayrak çeker gibi telefonu direğe çekiyorum. Millet bayrak çekiyor biz telefon çekiyoruz. Güzel ve özel zamanlarda Türk bayrağımızı da çekiyorum. Ama çoğunlukta telefon için direği kullanıyorum” diye konuştu.

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.