yandex

Bayern Münih sahaya indi

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 06.04.2020 - 21:42, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 2929+ kez okundu.
 

Bayern Münih sahaya indi

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Bayern Münih, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle ara verdiği antrenmanlara yeniden başladı. Antrenmanda, sosyal mesafe kurallarının sıkıca uygulandığı bildirildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, iki haftadır evlerinden çalışan futbolcuların, küçük gruplar halinde tesislerde ilk kez takım olarak antrenman yaptığı belirtildi. Antrenmanda, sosyal mesafe kurallarının sıkıca uygulandığı ve hijyenle ilgili bütün uyarıların dikkate alındığı kaydedildi. "Sıra dışı bir deneyimdi" Antrenmanı değerlendiren Bayern Münih kaptanı Manuel Neuer, "Küçük gruplar hâlinde ve temastan kaçınarak çalışmak sıra dışı bir deneyimdi; ancak takım arkadaşlarımı görmek ve onlarla yeniden bir araya gelmek güzeldi" ifadelerini kullandı. Alman kaleci, yeniden sahaya çıktıkları için mutlu olduklarını belirterek kulüp yetkililerine teşekkür etti. Almanya'da 1. Lig (Bundesliga) ve 2. Lig (Bundesliga 2) karşılaşmaları, koronavirüs sebebiyle 30 Nisan'a kadar askıya alınmıştı.
Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Bayern Münih, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle ara verdiği antrenmanlara yeniden başladı. Antrenmanda, sosyal mesafe kurallarının sıkıca uygulandığı bildirildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, iki haftadır evlerinden çalışan futbolcuların, küçük gruplar halinde tesislerde ilk kez takım olarak antrenman yaptığı belirtildi.

Antrenmanda, sosyal mesafe kurallarının sıkıca uygulandığı ve hijyenle ilgili bütün uyarıların dikkate alındığı kaydedildi.

"Sıra dışı bir deneyimdi"

Antrenmanı değerlendiren Bayern Münih kaptanı Manuel Neuer, "Küçük gruplar hâlinde ve temastan kaçınarak çalışmak sıra dışı bir deneyimdi; ancak takım arkadaşlarımı görmek ve onlarla yeniden bir araya gelmek güzeldi" ifadelerini kullandı.

Alman kaleci, yeniden sahaya çıktıkları için mutlu olduklarını belirterek kulüp yetkililerine teşekkür etti.

Almanya'da 1. Lig (Bundesliga) ve 2. Lig (Bundesliga 2) karşılaşmaları, koronavirüs sebebiyle 30 Nisan'a kadar askıya alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.