yandex

Başkan Ali Şimşek, Amatör Spor Haftası’nı kutladı!

SPOR 08.10.2020 - 15:26, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 2220+ kez okundu.
 

Başkan Ali Şimşek, Amatör Spor Haftası’nı kutladı!

Türkiye’de her yıl Ekim ayında Amatör Spor Haftası, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor.

Meram Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ali Şimşek Amatör Spor Kulüpleri Haftası için yazılı bir açıklama yaptı. Amatörlüğün her spor dalının ilk adımı olduğunu belirten Başkan Şimşek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bu yıl pandemi dolayısıyla içimiz biraz buruk olsa da yine de coşku içinde yaşadığımız Amatör Spor Haftasını kutlamanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Türk sporunun kalbi olan amatör sporun ulusal ve uluslararası başarılarımızda büyük önemi bulunmaktadır. Profesyonel sporculuğun ilk adımı olan amatör sporu çocuklarımıza küçük yaştan başlayarak sevdirmenin gayreti içerisindeyiz. Spor kültürümüz gereği önce zeki çevik ve ahlaklı olmayı gerektirir. Spor çocuklarımız ve gençlerimizin fiziksel gelişimin yanı sıra sosyal çevresi ile ikili ilişkiler kurmada, kötü alışkanlıklardan uzak kalarak sağlıklı ve bilinçli bir birey olarak yetişmesine katkı sağlamaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle kutladığımız Amatör Spor Haftasında çocuklarımızı, gençlerimizi ve tüm halkımızı hijyen, mesafe, maske kurallarına uymayı ve sporu hayatımızın her döneminde yeterince bulundurmayı öneriyoruz. Meram Görme Engelliler Spor Kulübü olarak tüm amatör spor camiasının Amatör Spor Haftasını en içten dileklerimizle kutlarız.” Diye konuştu.  
Türkiye’de her yıl Ekim ayında Amatör Spor Haftası, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor.

Meram Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ali Şimşek Amatör Spor Kulüpleri Haftası için yazılı bir açıklama yaptı. Amatörlüğün her spor dalının ilk adımı olduğunu belirten Başkan Şimşek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Bu yıl pandemi dolayısıyla içimiz biraz buruk olsa da yine de coşku içinde yaşadığımız Amatör Spor Haftasını kutlamanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Türk sporunun kalbi olan amatör sporun ulusal ve uluslararası başarılarımızda büyük önemi bulunmaktadır. Profesyonel sporculuğun ilk adımı olan amatör sporu çocuklarımıza küçük yaştan başlayarak sevdirmenin gayreti içerisindeyiz. Spor kültürümüz gereği önce zeki çevik ve ahlaklı olmayı gerektirir. Spor çocuklarımız ve gençlerimizin fiziksel gelişimin yanı sıra sosyal çevresi ile ikili ilişkiler kurmada, kötü alışkanlıklardan uzak kalarak sağlıklı ve bilinçli bir birey olarak yetişmesine katkı sağlamaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle kutladığımız Amatör Spor Haftasında çocuklarımızı, gençlerimizi ve tüm halkımızı hijyen, mesafe, maske kurallarına uymayı ve sporu hayatımızın her döneminde yeterince bulundurmayı öneriyoruz. Meram Görme Engelliler Spor Kulübü olarak tüm amatör spor camiasının Amatör Spor Haftasını en içten dileklerimizle kutlarız.” Diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.