yandex

Barış Pınarı Harekatı'nda üçüncü şehit

TÜRKİYE 15.10.2019 - 14:06, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 2471+ kez okundu.
 

Barış Pınarı Harekatı'nda üçüncü şehit

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Harekatı kapsamında Münbiç bölgesinden yapılan havanlı saldırıda 1 askerin şehit, 8 askerin yaralandığını açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Harekatı kapsamında 1 askerin şehit 8 askerin yaralandığını açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada "15 Ekim 2019 tarihinde Münbiç bölgesinden teröristler tarafından yapılan havan ve topçu ateşi neticesinde 1 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 8 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Ateş açılan bölgedeki hedefler tespit edilerek anında karşılık verilmiş ve en az 15 teröristin etkisiz hale getirildiği değerlendirilmiştir." ifadeleri kullandıldı.
Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Harekatı kapsamında Münbiç bölgesinden yapılan havanlı saldırıda 1 askerin şehit, 8 askerin yaralandığını açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Harekatı kapsamında 1 askerin şehit 8 askerin yaralandığını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada "15 Ekim 2019 tarihinde Münbiç bölgesinden teröristler tarafından yapılan havan ve topçu ateşi neticesinde 1 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 8 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Ateş açılan bölgedeki hedefler tespit edilerek anında karşılık verilmiş ve en az 15 teröristin etkisiz hale getirildiği değerlendirilmiştir." ifadeleri kullandıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.