yandex

Barcelona geçmişini aratıyor

SPOR 24.03.2020 - 12:54, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3713+ kez okundu.
 

Barcelona geçmişini aratıyor

Barcelona, La Liga'da 58 puanla lider durumda bulunuyor. Katalan devi bu duruma rağmen 27'inci haftalar itibarıyla 12 yıl sonra en az puan topladığı sezonunu yaşıyor.

Barcelona, La Liga'da lider durumda bulunmasına karşın istikrarsız bir sezon geçiriyor. Uzun yıllar sonra lig ortasında teknik adam değişikliğine giden Katalan ekibi, ortaya koyduğu futbol ve aldığı sonuçlarla taraftarlarını üzüyor Barcelona'nın istatistikleri de geçmişi aratır düzeyde. Öyle ki bordo mavililer, 27'inci haftalar itibarıyla puan olarak 2007-2008'den sonra en kötü zamanını yaşıyor.   Bu sezon 58 puan toplayabilen Katalan ekibi, 2007-2008 sezonunda 27 hafta sonunda 54 puan elde etmişti. İki sezon arasındaki tek fark, Barcelona'nın şu an lider olması diğerinde ise zirvede yer alan Real Madrid'in 8 puan gerisinde ikinci durumda bulunması.   Katalan devi, son 13 yıla bakıldığında gol açısından da en kısır sezonunu yaşıyor. Rakip fileleri 63 kez havalandıran bordo mavililer, en son 2007-2008 sezonunda aynı dönemi 52 golle kapatmıştı. Barcelona bununla birlikte son yıllarda en çok gol yediği sezonu geçiriyor. Ter Stegen geride kalan 27 hafta, 31 kez topu ağlarından çıkardı. Bu veriler ışığında; Barcelona'nın ligin zirvesinde olması La Liga'nın bu sezon çok daha çekişmeli olduğunu gözler önüne seriyor. Kaynak: TRT SPOR
Barcelona, La Liga'da 58 puanla lider durumda bulunuyor. Katalan devi bu duruma rağmen 27'inci haftalar itibarıyla 12 yıl sonra en az puan topladığı sezonunu yaşıyor.

Barcelona, La Liga'da lider durumda bulunmasına karşın istikrarsız bir sezon geçiriyor.

Uzun yıllar sonra lig ortasında teknik adam değişikliğine giden Katalan ekibi, ortaya koyduğu futbol ve aldığı sonuçlarla taraftarlarını üzüyor

Barcelona'nın istatistikleri de geçmişi aratır düzeyde. Öyle ki bordo mavililer, 27'inci haftalar itibarıyla puan olarak 2007-2008'den sonra en kötü zamanını yaşıyor.

 

Bu sezon 58 puan toplayabilen Katalan ekibi, 2007-2008 sezonunda 27 hafta sonunda 54 puan elde etmişti.

İki sezon arasındaki tek fark, Barcelona'nın şu an lider olması diğerinde ise zirvede yer alan Real Madrid'in 8 puan gerisinde ikinci durumda bulunması.

 

Katalan devi, son 13 yıla bakıldığında gol açısından da en kısır sezonunu yaşıyor.

Rakip fileleri 63 kez havalandıran bordo mavililer, en son 2007-2008 sezonunda aynı dönemi 52 golle kapatmıştı.

Barcelona bununla birlikte son yıllarda en çok gol yediği sezonu geçiriyor. Ter Stegen geride kalan 27 hafta, 31 kez topu ağlarından çıkardı.

Bu veriler ışığında; Barcelona'nın ligin zirvesinde olması La Liga'nın bu sezon çok daha çekişmeli olduğunu gözler önüne seriyor.

Kaynak: TRT SPOR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.