yandex

Altında yükseliş sürecek mi? Gram altında 350 lira tahmini geldi!

EKONOMİ 05.04.2020 - 13:26, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3644+ kez okundu.
 

Altında yükseliş sürecek mi? Gram altında 350 lira tahmini geldi!

Gram altında yükseliş sürecek mi? Altında ana hedef 350 lira mı? Altın fiyatları nereye gidiyor? Milligazete.com.tr Şubat ayında yayımladığı "Altındaki ana hedef 350 lira" haberindeki tahmin tuttu.

Milligazete.com.tr'nin Şubat ayında  özel olarak hazırladığı haberde altın uzmanlarından aldığı tahmini yayımlamış altının gram fiyatında ana hedefin 350 lira olduğunu okuyucularıyla paylaşmıştı. O hedef haftanın son iş gününde geldi.  Altın fiyatları 352 liraya kadar yükselirken kapanış fiyatı 350 lira oldu. 350 LİRAYA ÇIKACAĞINI MİLLİGAZETE.COM.TR'YE AÇIKLAMIŞTI 19 Şubat 2020 tarihli haberde piyasalarda yaşanan dalgalanmaların küresel siyasette ve dünya genelinde yaşanan olayların altındaki yükselişi tetikleyeceği belirtilmişti. Altın uzmanı Demhat Sayar ise o tarihte 315 lira sınırında izleyen altın fiyatlarındaki ana hedefin 350 llira olduğunu  milligazete.com.tr'ye açıklamıştı. ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM Haftanın kapanış günü olan 3 Nisan Cuma gününde 350 liraya yükselen altın fiyatları piyasaları allak bullak etti. Çeyrek altın 579 liraya ulaştı. Cumhuriyet altını 2 bin 359 lirayı görürken, 22 ayar bileziğin gram fiyatı ise 321 liraya yükseldi. GRAM ALTINDAKİ YÜKSELİŞ SÜRECEK Mİ? Öte yandan gram altın fiyatlarındaki yükselişin hangi yöne evrileceği merak konusu olurken uzmanlar altındaki volatilitenin (dalgalanmaların) süreceğini belirtiyor.
Gram altında yükseliş sürecek mi? Altında ana hedef 350 lira mı? Altın fiyatları nereye gidiyor? Milligazete.com.tr Şubat ayında yayımladığı "Altındaki ana hedef 350 lira" haberindeki tahmin tuttu.

Milligazete.com.tr'nin Şubat ayında  özel olarak hazırladığı haberde altın uzmanlarından aldığı tahmini yayımlamış altının gram fiyatında ana hedefin 350 lira olduğunu okuyucularıyla paylaşmıştı. O hedef haftanın son iş gününde geldi.  Altın fiyatları 352 liraya kadar yükselirken kapanış fiyatı 350 lira oldu.

350 LİRAYA ÇIKACAĞINI MİLLİGAZETE.COM.TR'YE AÇIKLAMIŞTI

19 Şubat 2020 tarihli haberde piyasalarda yaşanan dalgalanmaların küresel siyasette ve dünya genelinde yaşanan olayların altındaki yükselişi tetikleyeceği belirtilmişti. Altın uzmanı Demhat Sayar ise o tarihte 315 lira sınırında izleyen altın fiyatlarındaki ana hedefin 350 llira olduğunu  milligazete.com.tr'ye açıklamıştı.

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM

Haftanın kapanış günü olan 3 Nisan Cuma gününde 350 liraya yükselen altın fiyatları piyasaları allak bullak etti. Çeyrek altın 579 liraya ulaştı. Cumhuriyet altını 2 bin 359 lirayı görürken, 22 ayar bileziğin gram fiyatı ise 321 liraya yükseldi.

GRAM ALTINDAKİ YÜKSELİŞ SÜRECEK Mİ?

Öte yandan gram altın fiyatlarındaki yükselişin hangi yöne evrileceği merak konusu olurken uzmanlar altındaki volatilitenin (dalgalanmaların) süreceğini belirtiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.