yandex

ALPEREN OCAKLARINDAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

KONYA 15.10.2019 - 16:52, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 2790+ kez okundu.
 

ALPEREN OCAKLARINDAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Konya Alperen Ocakları Dış ilişkiler Birimi tarafından kardeş ülkelerden gelen öğrencilere "Konya'ya Hoş geldin "programı düzenlendi.

Dış İlişkiler Başkanı Tunahan Özen programın açılış konuşmasında birlikten kuvvet doğar cümlesine vurgu yaparak," Programa 25 farklı ülkeden öğrenci katılım sağladı.Amacımız bizim birlik ve beraberlik içersinde olmamız. nasıl et tırnaktan ayrılmazsa bizde öyler  olmalıyız"  dedi. Öğrencilere birlik beraberliği simgeleyen Koca Ayak adlı oyunun öğrencilerin dikkatini çektiğinisöyleyen Özen,"Programın amacı Konya'ya yeni gelen öğrencilerin hem Konya'yı tanıması hem de birlik ve beraberliğin aşılanması için yapılan programda öğrenciler hem eğlendi hem öğrendi. Burada dil, din, ırk, cinsiyet  ayrımı yapılmaksızın hepimiz bir insanız. Biz birliğimizi bozmaya çalışanlara karşı dimdik durmalıyız" diye konuştu. Öğrenciler Dış İlişkiler Başkanına ve Vakıf Başkanlarına teşekkür etti. Program öğrencilere yemek ikramı ile sona erdi.     
Konya Alperen Ocakları Dış ilişkiler Birimi tarafından kardeş ülkelerden gelen öğrencilere "Konya'ya Hoş geldin "programı düzenlendi.

Dış İlişkiler Başkanı Tunahan Özen programın açılış konuşmasında birlikten kuvvet doğar cümlesine vurgu yaparak," Programa 25 farklı ülkeden öğrenci katılım sağladı.Amacımız bizim birlik ve beraberlik içersinde olmamız. nasıl et tırnaktan ayrılmazsa bizde öyler  olmalıyız"  dedi.

Öğrencilere birlik beraberliği simgeleyen Koca Ayak adlı oyunun öğrencilerin dikkatini çektiğinisöyleyen Özen,"Programın amacı Konya'ya yeni gelen öğrencilerin hem Konya'yı tanıması hem de birlik ve beraberliğin aşılanması için yapılan programda öğrenciler hem eğlendi hem öğrendi. Burada dil, din, ırk, cinsiyet  ayrımı yapılmaksızın hepimiz bir insanız. Biz birliğimizi bozmaya çalışanlara karşı dimdik durmalıyız" diye konuştu.

Öğrenciler Dış İlişkiler Başkanına ve Vakıf Başkanlarına teşekkür etti. Program öğrencilere yemek ikramı ile sona erdi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.