yandex

Almanya ve Portekiz'de maçlar şifresiz yayınlanacak

SPOR 13.03.2020 - 18:14, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3968+ kez okundu.
 

Almanya ve Portekiz'de maçlar şifresiz yayınlanacak

Koronavirüs salgını nedeniyle seyircisiz olarak oynanacak Almanya Ligi ve Portekiz Ligi için ülkelerin yayıncı kuruluşları, maçları şifresiz yayınlama kararı aldı.

Tüm dünyada hızla yayılan koronavirüs salgını nedeniyle Avrupa'nın çeşitli ligleri durdurulurken, bazı liglerde ise futbol faaliyetleri seyircisiz bir şekilde devam ediyor. Futbol maçlarını ertelemeyen ancak karşılaşmaların seyircisiz olarak oynanmasına karar veren Almanya ve Portekiz'de yayıncı kuruluşlar, birlik ve beraberlik mesajı vererek mücadeleleri şifresiz olarak yayınlayacaklarını duyurdu. GÖZLER BEINSPORTS'TA Almanya Bundesliga'nn yayıncısı SKY, koronavirüs sebebiyle seyircisiz olarak oynanacak karşılaşmaların yayınlarının şifresiz olacağını belirtti. Alman SKY'ın ardından Portekiz Ligi'nin yayıncısı Sport TV de bir açıklama yaparak, 2 hafta boyunca maçların şifresiz yayınlanacağını duyurdu. Açıklamasında insanların karantina altında ve evlerinde de rahatça maç izlemeleri için böyle bir karar aldıklarını belirten Sport TV yetkililerinin ardından ülkemizde de gözler, yayıncı kuruluş Beinsports'a çevrildi. FUTBOLSEVERLER BU KARARI BEKLİYOR Dün yapılan açıklama ile futbol maçlarının bir süre seyircisiz olarak devam edeceğinin belirtilmesi üzerine futbolseverler, yayıncı kuruluş Beinsports'tan benzer bir karar beklemeye başladı. Sosyal medya hesapları üzerinden Almanya ve Portekiz'deki yayıncı kuruluşların davranışlarını takdir eden taraftarlar, Beinsports'tan gelecek haberi beklediklerini de belirtti.
Koronavirüs salgını nedeniyle seyircisiz olarak oynanacak Almanya Ligi ve Portekiz Ligi için ülkelerin yayıncı kuruluşları, maçları şifresiz yayınlama kararı aldı.

Tüm dünyada hızla yayılan koronavirüs salgını nedeniyle Avrupa'nın çeşitli ligleri durdurulurken, bazı liglerde ise futbol faaliyetleri seyircisiz bir şekilde devam ediyor.

Futbol maçlarını ertelemeyen ancak karşılaşmaların seyircisiz olarak oynanmasına karar veren Almanya ve Portekiz'de yayıncı kuruluşlar, birlik ve beraberlik mesajı vererek mücadeleleri şifresiz olarak yayınlayacaklarını duyurdu.

GÖZLER BEINSPORTS'TA

Almanya Bundesliga'nn yayıncısı SKY, koronavirüs sebebiyle seyircisiz olarak oynanacak karşılaşmaların yayınlarının şifresiz olacağını belirtti.

Alman SKY'ın ardından Portekiz Ligi'nin yayıncısı Sport TV de bir açıklama yaparak, 2 hafta boyunca maçların şifresiz yayınlanacağını duyurdu.

Açıklamasında insanların karantina altında ve evlerinde de rahatça maç izlemeleri için böyle bir karar aldıklarını belirten Sport TV yetkililerinin ardından ülkemizde de gözler, yayıncı kuruluş Beinsports'a çevrildi.

FUTBOLSEVERLER BU KARARI BEKLİYOR

Dün yapılan açıklama ile futbol maçlarının bir süre seyircisiz olarak devam edeceğinin belirtilmesi üzerine futbolseverler, yayıncı kuruluş Beinsports'tan benzer bir karar beklemeye başladı.

Sosyal medya hesapları üzerinden Almanya ve Portekiz'deki yayıncı kuruluşların davranışlarını takdir eden taraftarlar, Beinsports'tan gelecek haberi beklediklerini de belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.