yandex

Ali Koç'tan Can Bartu için anma mesajı

SPOR 11.04.2020 - 22:24, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3097+ kez okundu.
 

Ali Koç'tan Can Bartu için anma mesajı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Can Bartu'yu sevgi, saygı ve şükranla andıklarını belirterek, "Mekanı cennet, ruhu şad olsun, tüm camiamızın tekrar başı sağ olsun. Her ölüm erkendir. Bu sözler özellikle efsanemiz için bilhassa geçerlidir” dedi.

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, Can Bartu'nun ölümünün birinci yıl dönümünde kulüp kanalına açıklamalarda bulundu.   Can Bartu'yu sevgi, saygı ve şükranla andıklarını belirten Başkan Koç, "Mekanı cennet, ruhu şad olsun, tüm camiamızın tekrar başı sağ olsun. Her ölüm erkendir. Bu sözler özellikle efsanemiz için bilhassa geçerlidir” dedi.   Geçen sezon oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçının öncesinde yaşanan bir olayı da anlatan Ali Koç, “14 Nisan'da oynanacak derbiyi beraber izlemek için plan yapmıştık. Kızı Gülfer de Almanya’dan maç için gelecekti. Ve onunla stadımızda derbi seyretmeyi ümit ederken, omuz omuza çubuklu formaya destek olmayı planlarken 13 Nisan Cumartesi günü stadımızda veda töreni yapmak zorunda kaldık. Buna da Allah’ın takdiri demekten başka bir şey diyemiyoruz" ifadelerini kullandı. TRT SPOR
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Can Bartu'yu sevgi, saygı ve şükranla andıklarını belirterek, "Mekanı cennet, ruhu şad olsun, tüm camiamızın tekrar başı sağ olsun. Her ölüm erkendir. Bu sözler özellikle efsanemiz için bilhassa geçerlidir” dedi.

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, Can Bartu'nun ölümünün birinci yıl dönümünde kulüp kanalına açıklamalarda bulundu.

 

Can Bartu'yu sevgi, saygı ve şükranla andıklarını belirten Başkan Koç, "Mekanı cennet, ruhu şad olsun, tüm camiamızın tekrar başı sağ olsun. Her ölüm erkendir. Bu sözler özellikle efsanemiz için bilhassa geçerlidir” dedi.

 

Geçen sezon oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçının öncesinde yaşanan bir olayı da anlatan Ali Koç, “14 Nisan'da oynanacak derbiyi beraber izlemek için plan yapmıştık. Kızı Gülfer de Almanya’dan maç için gelecekti. Ve onunla stadımızda derbi seyretmeyi ümit ederken, omuz omuza çubuklu formaya destek olmayı planlarken 13 Nisan Cumartesi günü stadımızda veda töreni yapmak zorunda kaldık. Buna da Allah’ın takdiri demekten başka bir şey diyemiyoruz" ifadelerini kullandı.

TRT SPOR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.