yandex

AGD'den eylem çağrısı: Ayağa kalk Müslüman!

GÜNDEM 14.11.2019 - 13:36, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3519+ kez okundu.
 

AGD'den eylem çağrısı: Ayağa kalk Müslüman!

Anadolu Gençlik Derneği, Siyonist İsrail Rejimi'nin Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki olarak eylem çağrısında bulundu.

Siyonist İsrail Rejimi'nin Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki olarak Anadolu Gençlik Derneği'nden eylem çağrısında bulunuldu. AGD'den yapılan açıklamada bu akşam Ankara'da Siyonist İsrail Rejimi'nin Büyükelçilik konutu önünde(Seğmenler Parkı yanında) eylem gerçekleştirileceği ifade edildi. AGD'nin çağrısıyla Ankara'da gerçekleştirilecek eylemin saat 19.00'da başlayacağı bildirildi. AGD'nin çağrısıyla bu akşam saat 21.00'da da İstanbul'da eylem gerçekleştirilecek. İstanbul'da gerçekleşecek eylemin yeri Siyonist İsrail Rejimi Başkonsolosluğu önü olarak açıklandı.  
Anadolu Gençlik Derneği, Siyonist İsrail Rejimi'nin Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki olarak eylem çağrısında bulundu.

Siyonist İsrail Rejimi'nin Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki olarak Anadolu Gençlik Derneği'nden eylem çağrısında bulunuldu.

AGD'den yapılan açıklamada bu akşam Ankara'da Siyonist İsrail Rejimi'nin Büyükelçilik konutu önünde(Seğmenler Parkı yanında) eylem gerçekleştirileceği ifade edildi. AGD'nin çağrısıyla Ankara'da gerçekleştirilecek eylemin saat 19.00'da başlayacağı bildirildi.

AGD'nin çağrısıyla bu akşam saat 21.00'da da İstanbul'da eylem gerçekleştirilecek. İstanbul'da gerçekleşecek eylemin yeri Siyonist İsrail Rejimi Başkonsolosluğu önü olarak açıklandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.