yandex

Afrinʹde Mehmetçikʹten zafer pozu

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3936+ kez okundu.
 

Afrinʹde Mehmetçikʹten zafer pozu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Afrin şehir merkezini tümüyle ele geçirdi. Güvenlik çalışmalarının sürdüğü Afrin'de, Mehmetçik ve ÖSO askerleri, teröristlerin izleri de tek tek silmeye başlandı. Bölgede siviller kentin kurtarılmasının ardından evlerinin balkonlarına çıkarak TSK ve ÖSO'ya sevgi gösterisinde bulundu. Mehmetçik 'hilal' oluşturdu Türk Askeri, Afrin Şehir Merkezi’nde zafer pozu verdi. Mehmetçiğin 'hilal' oluşturduğu o anları 4 adet yerli mühimmat takılı Milli Bayraktar Silahlı İnsansız Hava Aracı görüntüledi. Kaynak: TRT Haber

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Afrin şehir merkezini tümüyle ele geçirdi.

Güvenlik çalışmalarının sürdüğü Afrin'de, Mehmetçik ve ÖSO askerleri, teröristlerin izleri de tek tek silmeye başlandı. Bölgede siviller kentin kurtarılmasının ardından evlerinin balkonlarına çıkarak TSK ve ÖSO'ya sevgi gösterisinde bulundu.

Mehmetçik 'hilal' oluşturdu

Türk Askeri, Afrin Şehir Merkezi’nde zafer pozu verdi. Mehmetçiğin 'hilal' oluşturduğu o anları 4 adet yerli mühimmat takılı Milli Bayraktar Silahlı İnsansız Hava Aracı görüntüledi.

Kaynak: TRT Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.