yandex

Adana'da bir ev kundaklandı

TÜRKİYE (AA) - Anadolu Ajansı | 03.08.2020 - 08:12, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3342+ kez okundu.
 

Adana'da bir ev kundaklandı

Adana’da kimliği belirlenemeyen kişilerce müstakil bir evin penceresine benzin dökülerek ateş verildi. İtfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürürken evde maddi hasar meydana geldi.

Merkez Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi'nde, kimliği henüz tespit edilemeyen iki kişi, tek katlı bir eve yanıcı madde attıktan sonra kaçtı. Yangını fark edenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Vatandaşların müdahalesi sonucu büyümesi önlenen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Kundaklama sırasında evde kimsenin olmadığı tespit edildi. Yangın sonucu evde maddi hasar oluştu. Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri, evde delil toplama çalışması yaptı. Bu sırada özel harekat polisleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Kundaklamanın 23 Temmuz'da, 1 kişinin öldüğü 2 kişinin yaralandığı olayla bağlantılı olabileceğini değerlendiren ekipler, kaçan kişileri yakalamak için çalışma başlattı.
Adana’da kimliği belirlenemeyen kişilerce müstakil bir evin penceresine benzin dökülerek ateş verildi. İtfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürürken evde maddi hasar meydana geldi.

Merkez Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi'nde, kimliği henüz tespit edilemeyen iki kişi, tek katlı bir eve yanıcı madde attıktan sonra kaçtı.

Yangını fark edenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi.

Vatandaşların müdahalesi sonucu büyümesi önlenen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Kundaklama sırasında evde kimsenin olmadığı tespit edildi.

Yangın sonucu evde maddi hasar oluştu.

Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri, evde delil toplama çalışması yaptı. Bu sırada özel harekat polisleri de çevrede güvenlik önlemi aldı.

Kundaklamanın 23 Temmuz'da, 1 kişinin öldüğü 2 kişinin yaralandığı olayla bağlantılı olabileceğini değerlendiren ekipler, kaçan kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.