yandex

ABDULLAH SEVİM’DEN TÜM TAKIMLARA ÇAĞRI:

GÜNDEM 28.10.2020 - 19:58, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 2640+ kez okundu.
 

ABDULLAH SEVİM’DEN TÜM TAKIMLARA ÇAĞRI:

PSG MAÇINDA TRİBÜNLERE EFENDİMİZ (SAV)’İ SİMGELEYEN GÜL KERAOGRAFİSİ KOYALIM

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, Başakşehir’in Fransız PSG ile karşılaşmasının öncesinde tribünlere gül kareografisi yerleştirme çağrısında bulundu.   Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, Başakşehirspor’un, Şampiyonlar Ligi’nde Fransa’nın PSG takımıyla oynayacağı mücadele öncesinde tüm takımlara seslendi. Fransa’da son dönemde meydana gelen küstah hadiseleri anımsatan Sevim, tribünlere Efendimiz (sav)’i simgeleyen güller ile dolu bir kareografi yerleştirme çağrısında bulundu.   Başkan Sevim, sosyal medya hesaplarından yayınlanan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:   “Temsilcimiz Başakşehirspor, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bugün Fransa’nın PSG takımıyla karşılaşacak. Yine Fransa’da meydana gelen ahlaksız hadiseler de hepimizin malumu… Bugün, el ele tepkimizi ve duruşumuzu tüm dünyaya gösterebileceğimiz büyük bir organizasyon yapabiliriz. Buradan TFF’ye ve başta Başakşehir olmak üzere tüm kulüplerimize çağrı yapmak istiyorum. Gelin bugün, tribünlere Efendimiz (sav)’i simgeleyen güller ile dolu bir kareografi yerleştirelim. Tribüne bakan gülleri görsün. Küstahlığı, nefreti marifet sayanlara, rahmet ve merhamet peygamberi Efendimiz Hz. Muhammed (sav)’in kırmızı çizgimiz olduğunu, İstanbul’dan, kainata haykıralım.”
PSG MAÇINDA TRİBÜNLERE EFENDİMİZ (SAV)’İ SİMGELEYEN GÜL KERAOGRAFİSİ KOYALIM
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, Başakşehir’in Fransız PSG ile karşılaşmasının öncesinde tribünlere gül kareografisi yerleştirme çağrısında bulundu.
 
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, Başakşehirspor’un, Şampiyonlar Ligi’nde Fransa’nın PSG takımıyla oynayacağı mücadele öncesinde tüm takımlara seslendi. Fransa’da son dönemde meydana gelen küstah hadiseleri anımsatan Sevim, tribünlere Efendimiz (sav)’i simgeleyen güller ile dolu bir kareografi yerleştirme çağrısında bulundu.
 
Başkan Sevim, sosyal medya hesaplarından yayınlanan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
 
“Temsilcimiz Başakşehirspor, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bugün Fransa’nın PSG takımıyla karşılaşacak.
Yine Fransa’da meydana gelen ahlaksız hadiseler de hepimizin malumu…
Bugün, el ele tepkimizi ve duruşumuzu tüm dünyaya gösterebileceğimiz büyük bir organizasyon yapabiliriz.
Buradan TFF’ye ve başta Başakşehir olmak üzere tüm kulüplerimize çağrı yapmak istiyorum.
Gelin bugün, tribünlere Efendimiz (sav)’i simgeleyen güller ile dolu bir kareografi yerleştirelim.
Tribüne bakan gülleri görsün.
Küstahlığı, nefreti marifet sayanlara, rahmet ve merhamet peygamberi Efendimiz Hz. Muhammed (sav)’in kırmızı çizgimiz olduğunu, İstanbul’dan, kainata haykıralım.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.