yandex

3. kattan atlayan zihinsel engelli genci havada yakaladı

TÜRKİYE (AA) - Anadolu Ajansı | 12.08.2020 - 08:32, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3989+ kez okundu.
 

3. kattan atlayan zihinsel engelli genci havada yakaladı

Elazığ’da 3. kattan atlayan zihinsel engelli genci, o sırada yoldan geçen bir vatandaş şans eseri tuttu.

Olay, Merkez Nailbey Mahallesi General Hakkı Talay Caddesi’nde meydana geldi. Uzun süredir psikolojik sorunları olduğu öğrenilen zihinsel engelli S.E. (18) 3’üncü katın balkonundan atladı. O sırada yoldan geçmekte olan ve olayı gören bir vatandaş, genci tutarak yere çarpmasını engelledi. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Vatandaşın tutmasıyla hafif şekilde yaralanan genç, ambulansla Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Elazığ’da 3. kattan atlayan zihinsel engelli genci, o sırada yoldan geçen bir vatandaş şans eseri tuttu.

Olay, Merkez Nailbey Mahallesi General Hakkı Talay Caddesi’nde meydana geldi. Uzun süredir psikolojik sorunları olduğu öğrenilen zihinsel engelli S.E. (18) 3’üncü katın balkonundan atladı. O sırada yoldan geçmekte olan ve olayı gören bir vatandaş, genci tutarak yere çarpmasını engelledi. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Vatandaşın tutmasıyla hafif şekilde yaralanan genç, ambulansla Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.