yandex

Güreşten Futbola geçen şampiyon! Barış Temur

SPOR (BBH) - Haber Merkezi | 28.01.2023 - 14:57, Güncelleme: 28.01.2023 - 14:57 2843+ kez okundu.
 

Güreşten Futbola geçen şampiyon! Barış Temur

10 seneye yakın Karatay Belediyespor Güreş takımında mücadele eden ve sayısız Türkiye ve Konya şampiyonlukları bulunan Barış Temur, geçtiğimiz yıl ani bir kararla Güreşi bıraktı. Şampiyon güreşçi şimdilerde Karabağ Gençlerbirliği’nde futbol oynuyor.

Çocuk yaşlarda başladığı Güreş sporunu 13 yaşına kadar yapan Barış Temur 10 sene devam ettiği ata sporunu 2022 yılında bırakarak Futbol oynamaya başladı.  Güreşte gayet başarılı bir sporculuk hayatı geçiren ve 10’dan fazla madalyası bulunan Barış Temur’un 6 Konya şampiyonluğu, 1 Türkiye 3.lüğü, 1 Karaman şampiyonluğu ve çok sayıda Türkiye 3.lüğü bulunuyor.  Karatay Belediyespor Güreş takımında yer alan Barış Temur, güreşi bırakma nedenini ise ‘Birdenbire futbola ilgi duymaya başladım. Futbolda da başarılı olacağımı düşündüm ve Güreşi bırakarak futbola oynamaya başladım’’ sözleri ile açıkladı. Futbolu uzun yıllar profesyonel bir şekilde oynamak istediğini ifade eden eski güreşçi yeni futbolcu Barış Temur, şu anda Karabağ Gençlerbirliği yaş kategorilerinde futbol oynuyor. Barış Temur aynı zamanda ünlü Konyalı ses sanatçısı İrfan Temur’un oğlu.
10 seneye yakın Karatay Belediyespor Güreş takımında mücadele eden ve sayısız Türkiye ve Konya şampiyonlukları bulunan Barış Temur, geçtiğimiz yıl ani bir kararla Güreşi bıraktı. Şampiyon güreşçi şimdilerde Karabağ Gençlerbirliği’nde futbol oynuyor.
Çocuk yaşlarda başladığı Güreş sporunu 13 yaşına kadar yapan Barış Temur 10 sene devam ettiği ata sporunu 2022 yılında bırakarak Futbol oynamaya başladı. 
Güreşte gayet başarılı bir sporculuk hayatı geçiren ve 10’dan fazla madalyası bulunan Barış Temur’un 6 Konya şampiyonluğu, 1 Türkiye 3.lüğü, 1 Karaman şampiyonluğu ve çok sayıda Türkiye 3.lüğü bulunuyor. 
Karatay Belediye spor Güreş takımında yer alan Barış Temur, güreşi bırakma nedenini ise ‘Birdenbire futbola ilgi duymaya başladım. Futbolda da başarılı olacağımı düşündüm ve Güreşi bırakarak futbola oynamaya başladım’’ sözleri ile açıkladı. Futbolu uzun yıllar profesyonel bir şekilde oynamak istediğini ifade eden eski güreşçi yeni futbolcu Barış Temur, şu anda Karabağ Gençlerbirliği yaş kategorilerinde futbol oynuyor. Barış Temur aynı zamanda ünlü Konyalı ses sanatçısı İrfan Temur’un oğlu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.