yandex

Futbolu yasa boğan ölümler!

SPOR (BBH) - Haber Merkezi | 11.01.2023 - 12:40, Güncelleme: 11.01.2023 - 12:40 1757+ kez okundu.
 

Futbolu yasa boğan ölümler!

Ülkemizde "17 Kasım Dünya Trafik Kazası Kurbanlarını Anma Günü" olarak kutlanıyor. 17 Kasım bizde de Futbol camiasında trafik kazası sonucu yaşamını yitiren isimleri akıllara getirdi. Bizde sizler için futbol camiamızı yasa boğan ölümleri ve hayatını kaybeden isimleri derledik.

17 Kasım Dünya Trafik Kazası Kurbanlarını Anma Günü", futbol camiasında trafik kazası sonucu yaşamını yitiren isimleri akıllara getirdi. Ahmet Çalık yürekleri yaktı! 2022 yılının başlarında Ankara-Niğde otoyolunda seyir halindeyken kullandığı otomobilin devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Konyasporlu milli oyuncu Ahmet Çalık, futbol dünyasını yasa boğdu. Türkiye'de daha önce de futbolcuların dahil olduğu buna benzer birçok trafik kazası yaşandı. Galatasaray efsanesi Metin Oktay, Alanyasporlu Josef Sural, Eskişehirsporlu Kaan Öztürk, Denizlisporlu Doğan Seyfi Atlı, Samsunspor'dan Müjdat Gürsu, Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Zoran Tomic ve Nuri Asan, kazalarda hayatını kaybederek büyük acılara neden oldu. Metin Oktay; Galatasaray'ın efsane futbolcusu Metin Oktay, 51 yaşında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. Metin Oktay, Eylül 1991'de Boğaziçi Köprüsü çıkışında geçirdiği trafik kazasından sonra kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Otomobili takla atan Oktay'ın çenesinin kırıldığı, sol kolunda kırıklar olduğu ve dalağının parçalanması sonucu iç kanama geçirerek hayatını kaybettiği belirlendi. Alanyasporlu Josef Sural; Çek futbolcu Josef Sural, Nisan 2019'da Kayseri deplasmanından dönen Alanyasporlu oyuncuları taşıyan özel minibüsün devrildiği kazadan sağ kurtulamadı. Kaza yapan minibüsteki 7 futbolcu arasında yer alan Sural, kaldırıldığı hastanede 28 yaşında hayata veda etti. Samsunspor ‘un acısı: Samsunspor kafilesini, 20 Ocak 1989'da Malatyaspor ile oynayacağı lig müsabakasına giderken taşıyan otobüs, Havza ilçesinde kamyonla çarpıştı. Kaza sonucu futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Zoran Tomic, teknik direktör Nuri Asan ve otobüs şoförü Asım Özkan olmak üzere 5 kişi hayatını kaybetti. Futbolcular Emin Kar, Erol Dinler, Şanver Göymen, Orhan Kılınç, Kasım Çıkla, Fatih Uraz, Burhanettin Beadini, Yüksel Öğüten, Uğur Terzi ile menajer Yüksel Özan ise yaralandı. Trafik kazasından sonra Samsunspor Kulübü, kırmızı-beyaz forma renklerine, kaybettiği isimlerin anısına siyahı da ekledi. Bir başka Samsunsporlu futbolcu Müjdat Gürsu ise 1994'te bir arkadaşını havaalanından almak için çıktığı yolda trafik kazası geçirdi ve 22 yaşındayken hayata veda etti.   Doğan Seyfi Atlı kazadan sağ çıkamadı: Denizlispor'un genç futbolcusu Doğan Seyfi Atlı, Aralık 2001'de Aydın'dan Denizli yönüne seyir halindeyken yaptığı kaza sonrası hayata gözlerini yumdu. Doğan Seyfi Atlı, kullandığı otomobilin Nazilli yakınlarında bariyerlere çarpması sonucu ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede 21 yaşında vefat etti. Milosevski'nin bulunduğu araç, minibüse çarptı: Trabzonspor, Malatyaspor ve Akçaabat Sebatspor'da görev yapan Kuzey Makedonyalı kaleci Petar Milosevski, ülkesinde trafik kazasına kurban gitti. Mart 2014'te Milosevski'nin bulunduğu araç, karşı yönden gelen bir minibüsle çarpıştı. 40 yaşındaki Milosevski, kazada hayatını kaybederken aracın sürücüsü Kuzey Makedonya Futbol Federasyonu Başkanı İlço Gyorgyioski ise yaralı olarak kurtuldu.
Ülkemizde "17 Kasım Dünya Trafik Kazası Kurbanlarını Anma Günü" olarak kutlanıyor. 17 Kasım bizde de Futbol camiasında trafik kazası sonucu yaşamını yitiren isimleri akıllara getirdi. Bizde sizler için futbol camiamızı yasa boğan ölümleri ve hayatını kaybeden isimleri derledik.
17 Kasım Dünya Trafik Kazası Kurbanlarını Anma Günü", futbol camiasında trafik kazası sonucu yaşamını yitiren isimleri akıllara getirdi.
Ahmet Çalık yürekleri yaktı!
2022 yılının başlarında Ankara-Niğde otoyolunda seyir halindeyken kullandığı otomobilin devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Konyasporlu milli oyuncu Ahmet Çalık, futbol dünyasını yasa boğdu.
Türkiye'de daha önce de futbolcuların dahil olduğu buna benzer birçok trafik kazası yaşandı. Galatasaray efsanesi Metin Oktay, Alanyasporlu Josef Sural, Eskişehirsporlu Kaan Öztürk, Denizlisporlu Doğan Seyfi Atlı, Samsunspor'dan Müjdat Gürsu, Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Zoran Tomic ve Nuri Asan, kazalarda hayatını kaybederek büyük acılara neden oldu.
Metin Oktay; Galatasaray'ın efsane futbolcusu Metin Oktay, 51 yaşında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. Metin Oktay, Eylül 1991'de Boğaziçi Köprüsü çıkışında geçirdiği trafik kazasından sonra kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Otomobili takla atan Oktay'ın çenesinin kırıldığı, sol kolunda kırıklar olduğu ve dalağının parçalanması sonucu iç kanama geçirerek hayatını kaybettiği belirlendi.
Alanyasporlu Josef Sural; Çek futbolcu Josef Sural, Nisan 2019'da Kayseri deplasmanından dönen Alanyasporlu oyuncuları taşıyan özel minibüsün devrildiği kazadan sağ kurtulamadı. Kaza yapan minibüsteki 7 futbolcu arasında yer alan Sural, kaldırıldığı hastanede 28 yaşında hayata veda etti.
Samsun spor ‘un acısı: Samsun spor kafilesini, 20 Ocak 1989'da Malatya spor ile oynayacağı lig müsabakasına giderken taşıyan otobüs, Havza ilçesinde kamyonla çarpıştı. Kaza sonucu futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Zoran Tomic, teknik direktör Nuri Asan ve otobüs şoförü Asım Özkan olmak üzere 5 kişi hayatını kaybetti. Futbolcular Emin Kar, Erol Dinler, Şanver Göymen, Orhan Kılınç, Kasım Çıkla, Fatih Uraz, Burhanettin Beadini, Yüksel Öğüten, Uğur Terzi ile menajer Yüksel Özan ise yaralandı. Trafik kazasından sonra Samsun spor Kulübü, kırmızı-beyaz forma renklerine, kaybettiği isimlerin anısına siyahı da ekledi. Bir başka Samsunsporlu futbolcu Müjdat Gürsu ise 1994'te bir arkadaşını havaalanından almak için çıktığı yolda trafik kazası geçirdi ve 22 yaşındayken hayata veda etti.
 
Doğan Seyfi Atlı kazadan sağ çıkamadı: Denizlispor'un genç futbolcusu Doğan Seyfi Atlı, Aralık 2001'de Aydın'dan Denizli yönüne seyir halindeyken yaptığı kaza sonrası hayata gözlerini yumdu. Doğan Seyfi Atlı, kullandığı otomobilin Nazilli yakınlarında bariyerlere çarpması sonucu ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede 21 yaşında vefat etti.
Milosevski'nin bulunduğu araç, minibüse çarptı: Trabzonspor, Malatya spor ve Akçaabat Sebatspor'da görev yapan Kuzey Makedonyalı kaleci Petar Milosevski, ülkesinde trafik kazasına kurban gitti. Mart 2014'te Milosevski'nin bulunduğu araç, karşı yönden gelen bir minibüsle çarpıştı. 40 yaşındaki Milosevski, kazada hayatını kaybederken aracın sürücüsü Kuzey Makedonya Futbol Federasyonu Başkanı İlço Gyorgyioski ise yaralı olarak kurtuldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.