yandex

Eşi ve çocuğunun üzerine kaynar su döken koca tutuklandı

KONYA (AA) - Anadolu Ajansı | 18.01.2021 - 21:16, Güncelleme: 18.01.2021 - 21:16 3610+ kez okundu.
 

Eşi ve çocuğunun üzerine kaynar su döken koca tutuklandı

Konya’da otomobil tamircisi koca, 5 yıllık eşi ile bir buçuk yaşındaki kızının üzerlerine sıcak su dökerek haşlamıştı… Serbest bırakılan vicdansız koca tutuklandı.

Olayın ardından gözaltına alınan vicdansız koca, adli kontrolle serbest bırakılmıştı.  Serbest bırakılan öfkeli Ali A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay Konya'da 6 yıllık evli Ali A. ve Rukiye A. çifti arasında sürekli şiddetli geçimsizlik yaşanıyordu… Rukiye A., 2019 yılının şubat ayında evi terk edip ailesinin yanına yerleşti. Bir süre ayrı kalan çift, çocukları dünyaya geleceği için yeniden barışıp, birlikte yaşamaya başladı… 9 Ocak günü eşini kahvaltı yapması için uyandırmak isteyen Rukiye A., Ali A’nın sert tepkisiyle karşılaştı…  Sıcak su, bu sırada eşinin yanında olan kızları bir buçuk yaşındaki Eylül'ün üzerini de geldi.  
Konya’da otomobil tamircisi koca, 5 yıllık eşi ile bir buçuk yaşındaki kızının üzerlerine sıcak su dökerek haşlamıştı… Serbest bırakılan vicdansız koca tutuklandı.

Olayın ardından gözaltına alınan vicdansız koca, adli kontrolle serbest bırakılmıştı. 

Serbest bırakılan öfkeli Ali A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay
Konya'da 6 yıllık evli Ali A. ve Rukiye A. çifti arasında sürekli şiddetli geçimsizlik yaşanıyordu… Rukiye A., 2019 yılının şubat ayında evi terk edip ailesinin yanına yerleşti. Bir süre ayrı kalan çift, çocukları dünyaya geleceği için yeniden barışıp, birlikte yaşamaya başladı… 9 Ocak günü eşini kahvaltı yapması için uyandırmak isteyen Rukiye A., Ali A’nın sert tepkisiyle karşılaştı… 

Sıcak su, bu sırada eşinin yanında olan kızları bir buçuk yaşındaki Eylül'ün üzerini de geldi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.