yandex

Erbakan Hoca Milli Görüş'ü anlattı: "Saadet Partili olacaksın başka çaresi yok"

SİYASET (MG) - Milli Gazete | 28.03.2024 - 11:49, Güncelleme: 28.03.2024 - 11:49 776 kez okundu.
 

Erbakan Hoca Milli Görüş'ü anlattı: "Saadet Partili olacaksın başka çaresi yok"

Saadet Partisi yayınladığı bir video ile Erbakan Hoca'nın ağzından Milli Görüş'ün ne olduğunu ve adresinin neresi olduğunu açıkladı.

Türkiye 31 Mart yerel seçimlerine gün sayarken Saadet Partisi'nden anlamlı bir video çalışması paylaşıldı. "MİLLİ GÖRÜŞ'ÜN TEK ADRESİ: SAADET PARTİSİ" Saadet Partisi'nin paylaştığı videoda Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca'nın Rahmet-i Rahman'a kavuşmadan önce çeşitli toplantı, buluşma ve mitinglerde yaptığı konuşmalarda Milli Görüş'ü anlatması yer aldı. Erbakan Hoca, altını kalın çizgilerle çizerek, üzerine basa basa Milli Görüş'ün tek adresinin Saadet Partisi olduğunu belirtti. Erbakan Hoca, ilgili videoda şunları söyledi: "Milli Görüş'ü temsil eden, Saadet'in timsali, 5 yıldızlı hilal, Saadet Partisi Milli Görüş, bugünkü adıyla Saadet Partisi Saadet Partisi en büyük partidir Saadet bir yana 61 tanesi bir yana  Saadet Partili olacaksın başka çaresi yok. Bunu idrak etmek mecburiyetindesin"
Saadet Partisi yayınladığı bir video ile Erbakan Hoca'nın ağzından Milli Görüş'ün ne olduğunu ve adresinin neresi olduğunu açıkladı.

Türkiye 31 Mart yerel seçimlerine gün sayarken Saadet Partisi'nden anlamlı bir video çalışması paylaşıldı.

"MİLLİ GÖRÜŞ'ÜN TEK ADRESİ: SAADET PARTİSİ"

Saadet Partisi'nin paylaştığı videoda Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca'nın Rahmet-i Rahman'a kavuşmadan önce çeşitli toplantı, buluşma ve mitinglerde yaptığı konuşmalarda Milli Görüş'ü anlatması yer aldı.

Erbakan Hoca, altını kalın çizgilerle çizerek, üzerine basa basa Milli Görüş'ün tek adresinin Saadet Partisi olduğunu belirtti.

Erbakan Hoca, ilgili videoda şunları söyledi:

"Milli Görüş'ü temsil eden, Saadet'in timsali, 5 yıldızlı hilal, Saadet Partisi

Milli Görüş, bugünkü adıyla Saadet Partisi

Saadet Partisi en büyük partidir

Saadet bir yana 61 tanesi bir yana 

Saadet Partili olacaksın başka çaresi yok. Bunu idrak etmek mecburiyetindesin"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.