yandex

Enpazardan Hediye Çekilişi Yapıyor!

DİĞER (BBH) - Haber Merkezi | 02.03.2021 - 23:59, Güncelleme: 02.03.2021 - 23:59 3007+ kez okundu.
 

Enpazardan Hediye Çekilişi Yapıyor!

Çeşitli hediyelerin verileceği Enpazardan E-Ticaret Mağazasının Hediyeli Çekilişini kaçırmayın.

EnPazardan E Ticaret Mağazası resmi instagram sayfası, yerli ve kaliteli ürünlerini hediye edeceği çekilişi kaçırmayın. Çekiliş sonucu kazanan, 3 KİŞİYE LAPTOP ÇANTASI,3 KİŞİYE LEVIDOR DESENLI MEDİNE İPEGİ ŞAL,3 KİŞİYE DAL BUHURDANLIK,2 KİŞİYE DAL ABAJUR verilecek.Açılış çekilişine katılmak bir hayli kolay ve elinizin altında. Yapmanız gereken @enpazardan42 instagram resmi hesabını takip edip gönderilerini beğenmek.Ardından çekiliş postunun altına en az 3 arkadaşını etiketlemek ve takip ettiği hesapları takip etmek yeterli. Bİrde fazla farklı yorum etiketi daha fazla şans demektir. Çekiliş 6 Mart 2021 Cumartesi günü saat 21.00 da canlı yayın ile yapılacaktır. Bu çekilişi kaçırmayın. KATILMAK İÇİN BURAYI TIKLAYIN  
Çeşitli hediyelerin verileceği Enpazardan E-Ticaret Mağazasının Hediyeli Çekilişini kaçırmayın.

EnPazardan E Ticaret Mağazası resmi instagram sayfası, yerli ve kaliteli ürünlerini hediye edeceği çekilişi kaçırmayın. Çekiliş sonucu kazanan, 3 KİŞİYE LAPTOP ÇANTASI,3 KİŞİYE LEVIDOR DESENLI MEDİNE İPEGİ ŞAL,3 KİŞİYE DAL BUHURDANLIK,2 KİŞİYE DAL ABAJUR verilecek.Açılış çekilişine katılmak bir hayli kolay ve elinizin altında. Yapmanız gereken @enpazardan42 instagram resmi hesabını takip edip gönderilerini beğenmek.Ardından çekiliş postunun altına en az 3 arkadaşını etiketlemek ve takip ettiği hesapları takip etmek yeterli. Bİrde fazla farklı yorum etiketi daha fazla şans demektir. Çekiliş 6 Mart 2021 Cumartesi günü saat 21.00 da canlı yayın ile yapılacaktır. Bu çekilişi kaçırmayın.

KATILMAK İÇİN BURAYI TIKLAYIN

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.