yandex

Emine Erdoğan, Endonezya Büyükelçiliğinin "Endonezya Tanıtım" etkinliğine katıldı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 07.04.2021 - 19:41, Güncelleme: 07.04.2021 - 19:41 3191+ kez okundu.
 

Emine Erdoğan, Endonezya Büyükelçiliğinin "Endonezya Tanıtım" etkinliğine katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Endonezya’nın Ankara Büyükelçiliğinde düzenlenen "Endonezya Tanıtım" etkinliğine katıldı.

Etkinliğe Emine Erdoğan’ın yanı sıra TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un eşi Sabriye Şentop, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun eşi Hülya Çavuşoğlu, yabancı büyükelçi eşleri, yerli ve yabancı tasarımcılar ile tekstil sektörünün temsilcileri katıldı. Endonezya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Lalu Muhammed İkbal, burada yaptığı konuşmada, "Bu etkinlik aracılığıyla, iki Müslüman ülkenin kalplerini her zamankinden daha yakın bir şekilde birleştirmeyi hedefliyoruz." dedi. Etkinlikte, Endonezya ve Türkiye’nin moda endüstrilerini yakınlaştırmak amacıyla Güneydoğu Asya'daki tesettür giyim modasının önde gelen markaları, Türkiye için özel olarak oluşturdukları koleksiyonu tanıttı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Endonezya’nın Ankara Büyükelçiliğinde düzenlenen "Endonezya Tanıtım" etkinliğine katıldı.

Etkinliğe Emine Erdoğan’ın yanı sıra TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un eşi Sabriye Şentop, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun eşi Hülya Çavuşoğlu, yabancı büyükelçi eşleri, yerli ve yabancı tasarımcılar ile tekstil sektörünün temsilcileri katıldı.

Endonezya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Lalu Muhammed İkbal, burada yaptığı konuşmada, "Bu etkinlik aracılığıyla, iki Müslüman ülkenin kalplerini her zamankinden daha yakın bir şekilde birleştirmeyi hedefliyoruz." dedi.

Etkinlikte, Endonezya ve Türkiye’nin moda endüstrilerini yakınlaştırmak amacıyla Güneydoğu Asya'daki tesettür giyim modasının önde gelen markaları, Türkiye için özel olarak oluşturdukları koleksiyonu tanıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.