yandex

Elbistan'daki sahipsiz hayvanlara anlamlı destek

HAYATA DEĞER KATANLAR 01.08.2023 - 17:26, Güncelleme: 01.08.2023 - 17:26 1145+ kez okundu.
 

Elbistan'daki sahipsiz hayvanlara anlamlı destek

Depremin ilk gününden itibaren yoğun olarak Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde sahipsiz sokak hayvanları için çalışmalar yapan Haydiko (Hayvanları Doğayı İnsanları Koruma ve Yaşatma Derneği) önderliğinde, hafta sonu 200 civarı sahipsiz sokak hayvanı kısırlaştırılırken, hayvanların parazit uygulamaları ve kuduz aşılamaları da yapıldı.KAHRAMANMARAŞ (İGFA) - Haydiko Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Yılmaz, yaşanan büyük deprem sonrasında Elbistan Belediyesi ile yaptıkları işbirliği kapsamında depremin ilk günlerinden itibaren sahipsiz sokak hayvanlarının beslenmeleri, ihtiyaç duyulan sağlık hizmetlerinin verilmesi hususunda çalışmalar yaptıklarını anımsattı. Yılmaz, bu çalışmalara ek olarak hafta sonu başlattıkları kısırlaştırma çalışmalarıyla Elbistan'da hayvan sayısının kontrolsüzce artmasının önüne geçilmesinin hedeflendiğini duyurdu. Yılmaz, çalışmalarda kendileriyle iş birliği halinde çalışan, destek olan başta Elbistan Belediyesi olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Depremin ilk gününden itibaren yoğun olarak Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde sahipsiz sokak hayvanları için çalışmalar yapan Haydiko (Hayvanları Doğayı İnsanları Koruma ve Yaşatma Derneği) önderliğinde, hafta sonu 200 civarı sahipsiz sokak hayvanı kısırlaştırılırken, hayvanların parazit uygulamaları ve kuduz aşılamaları da yapıldı.

KAHRAMANMARAŞ (İGFA) - Haydiko Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Yılmaz, yaşanan büyük deprem sonrasında Elbistan Belediyesi ile yaptıkları işbirliği kapsamında depremin ilk günlerinden itibaren sahipsiz sokak hayvanlarının beslenmeleri, ihtiyaç duyulan sağlık hizmetlerinin verilmesi hususunda çalışmalar yaptıklarını anımsattı.

Yılmaz, bu çalışmalara ek olarak hafta sonu başlattıkları kısırlaştırma çalışmalarıyla Elbistan'da hayvan sayısının kontrolsüzce artmasının önüne geçilmesinin hedeflendiğini duyurdu. Yılmaz, çalışmalarda kendileriyle iş birliği halinde çalışan, destek olan başta Elbistan Belediyesi olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.