yandex

Ege'de Türkiye'ye gözdağı! ABD ve Yunan bayrakları çekildi!

DÜNYA (AA) - Anadolu Ajansı | 13.03.2021 - 20:52, Güncelleme: 13.03.2021 - 20:57 3491+ kez okundu.
 

Ege'de Türkiye'ye gözdağı! ABD ve Yunan bayrakları çekildi!

Yunanistan ABD ile Ege'de Türkiye'ye karşı gerilimi tırmandıracak hamleler yapmaya devam ediyor. Ege Denizi'nde ABD ve Yunan bayrakları göndere çekildi!

Türkiye ile  Yunanistan arasında bir yandan istikşafi görüşmeler sürerken diğer yandan tansiyonu yükseltecek hamleler yapılıyor. Türkiye'ye yalnızca 20 km uzaklıktaki Dedeağaç'ta Amerikan askeri üssüne askeri yığınak yapmaya devam eden ABD, dün Yunanistan donanması ile ortak tatbikata başladı. Yunanistan aynı zamanda dün Fransa ve Siyonist İsrail'le 'Noble Dina' yani 'intikam' tatbikatını da gerçekleştirdi.  EGE'DE ABD VE YUNAN BAYRAKLARI ÇEKİLDİ ABD Deniz Kuvvetleri Avrupa-Afrika 6. Filosuna bağlı uçak gemisi Dwight D. Eisenhower, resmi Twitter hesabından tatbikata ilişkin fotoğraflar paylaşıldı. Paylaşımda ABD bayrağı taşıyan USS Monterey gemisine Yunan bayrağının da çekildiği fotoğraf kareleri servis edildi. 22 savaş gemisi ve 5 bin askerden oluşan filoya liderlik eden USS Eisenhower Yunan donanmasıyla tatbikat gerçekleştirirken, yerel medyadaki haberlerde Suda Üssü'nden 20 kadar Yunan F-16 ve F-4 savaş uçağının da aynı anda kalkış yaptığı duyuruldu. IKE Taarruz Grubu'nda yer alan USS Monterey savaş gemisi ise Suda Üssü'ne demir attı. "ABD VE SİYONİSTLER YUNANİSTAN'A YARDIM EDİYOR!"   Yunan medyası 'ABD'liler ve Araplar Ankara'yı kızdırıyor: USS Dwight D. Eisenhower'den havalanan F-18'ler Girit semalarında' başlıkları attı, Amerikan donanmasının Atina'yı destekleyerek Türkiye'ye açık bir mesaj verdiğini savundu.   "Armageddon'a doğru: ABD ve Siyonistler Yunanistan'a yardım ediyor" başlıklı Yunan gazetesi Pentapostagma'nın haberinde, "Ankara şu anda ABD ve İsrail'in Yunanistan'ı her şekilde güçlendirdiğini çok iyi görüyor. Türkler, Amerikan uçak gemisi USS DWIGHT D. EISENHOWER (CVN 69) ile 6. Filo filosunun Akdeniz'de olmasından dolayı oldukça rahatsız oldu." ifadelerine yer verildi.  
Yunanistan ABD ile Ege'de Türkiye'ye karşı gerilimi tırmandıracak hamleler yapmaya devam ediyor. Ege Denizi'nde ABD ve Yunan bayrakları göndere çekildi!

Türkiye ile  Yunanistan arasında bir yandan istikşafi görüşmeler sürerken diğer yandan tansiyonu yükseltecek hamleler yapılıyor. Türkiye'ye yalnızca 20 km uzaklıktaki Dedeağaç'ta Amerikan askeri üssüne askeri yığınak yapmaya devam eden ABD, dün Yunanistan donanması ile ortak tatbikata başladı. Yunanistan aynı zamanda dün Fransa ve Siyonist İsrail'le 'Noble Dina' yani 'intikam' tatbikatını da gerçekleştirdi. 

EGE'DE ABD VE YUNAN BAYRAKLARI ÇEKİLDİ

ABD Deniz Kuvvetleri Avrupa-Afrika 6. Filosuna bağlı uçak gemisi Dwight D. Eisenhower, resmi Twitter hesabından tatbikata ilişkin fotoğraflar paylaşıldı. Paylaşımda ABD bayrağı taşıyan USS Monterey gemisine Yunan bayrağının da çekildiği fotoğraf kareleri servis edildi.

22 savaş gemisi ve 5 bin askerden oluşan filoya liderlik eden USS Eisenhower Yunan donanmasıyla tatbikat gerçekleştirirken, yerel medyadaki haberlerde Suda Üssü'nden 20 kadar Yunan F-16 ve F-4 savaş uçağının da aynı anda kalkış yaptığı duyuruldu. IKE Taarruz Grubu'nda yer alan USS Monterey savaş gemisi ise Suda Üssü'ne demir attı.

"ABD VE SİYONİSTLER YUNANİSTAN'A YARDIM EDİYOR!"

 

Yunan medyası 'ABD'liler ve Araplar Ankara'yı kızdırıyor: USS Dwight D. Eisenhower'den havalanan F-18'ler Girit semalarında' başlıkları attı, Amerikan donanmasının Atina'yı destekleyerek Türkiye'ye açık bir mesaj verdiğini savundu.

 

"Armageddon'a doğru: ABD ve Siyonistler Yunanistan'a yardım ediyor" başlıklı Yunan gazetesi Pentapostagma'nın haberinde, "Ankara şu anda ABD ve İsrail'in Yunanistan'ı her şekilde güçlendirdiğini çok iyi görüyor. Türkler, Amerikan uçak gemisi USS DWIGHT D. EISENHOWER (CVN 69) ile 6. Filo filosunun Akdeniz'de olmasından dolayı oldukça rahatsız oldu." ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.