yandex

Edirne'de kaçakçılara darbe

ASAYİŞ 13.02.2024 - 09:02, Güncelleme: 13.02.2024 - 09:02 733+ kez okundu.
 

Edirne'de kaçakçılara darbe

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde kaçakçılıkla mücadeleye aralıksız devam ederken son operasyonda, gümrük kaçağı oyun konsolları, alkollü içkiler ve araç sigorta panelleri ele geçirildi.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Alınan bilgiye göre, Edirne Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, rutin kontrol ve denetim faaliyeti esnasında şüpheli bir araç durdurdu. Araçta yapılan aramada, gümrük kaçağı olduğu belirlenen 2 adet oyun konsolu, 4 adet oyun konsolu kumandası, 52 şişe alkollü içki ve 13 adet araç sigorta paneli ele geçirildi. Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcısının talimatıyla 1 şüpheli şahıs hakkında adli tahkikat başlatılırken, ele geçirilen kaçak ürünlere ise el konuldu.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde kaçakçılıkla mücadeleye aralıksız devam ederken son operasyonda, gümrük kaçağı oyun konsolları, alkollü içkiler ve araç sigorta panelleri ele geçirildi.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Alınan bilgiye göre, Edirne Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, rutin kontrol ve denetim faaliyeti esnasında şüpheli bir araç durdurdu.

Araçta yapılan aramada, gümrük kaçağı olduğu belirlenen 2 adet oyun konsolu, 4 adet oyun konsolu kumandası, 52 şişe alkollü içki ve 13 adet araç sigorta paneli ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcısının talimatıyla 1 şüpheli şahıs hakkında adli tahkikat başlatılırken, ele geçirilen kaçak ürünlere ise el konuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.