yandex

Doğduğun Ev Kaderindir 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

DİĞER 19.11.2020 - 10:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 2596+ kez okundu.
 

Doğduğun Ev Kaderindir 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TV8'in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir 20. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Yayınlandığı günden beri ilgiyle takip edilen dizinin son bölümüne Zeynep ve Mehdi arasındaki gerilim Mehdi’nin Barış’ı Zeynep'in evinde görmesiyle tırmandı ve ortalık karıştı. Peki Doğduğun Ev Kaderindir 21. yeni bölüm fragmanı yayında mı?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 20. bölümüyle ekranlara geldi ve ardından dizinin sevenleri 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun cevabı aranmaya başladı... DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 20. BÖLÜMDE NELER OLDU? Zeynep ve Mehdi arasındaki gerilim Mehdi’nin Barış’ı Zeynep'in evinde görmesiyle tırmanır. Öfkesini kontrol etmekte zorlanan Mehdi önce Zeynep’in kalbini kırar sonra da acısını Nuh’tan çıkarır. Cemile ile olan ilişkisi nedeniyle Nuh’a da sırtını dönen Mehdi işi bile gözden çıkararak iyice yalnızlaşacaktır. Barış ziyareti sırasındaki alçak gönüllüğü ve yardımseverliği ile ev halkının gönlünü fetheder. Zeynep artık Barış ile her şeyi konuşabileceğini anlar. Ancak Barış ve Zeynep’in günden güne güçlenen dostluğu kısa sürede Mehdi’nin kıskançlığının hedefi haline gelecektir. Zeynep bir taraftan Nazlı ve Mehdi’ye dair soru işaretleri ve kıskançlık hissi ile mücadele ederken bir taraftan da Cemile ve Nuh’a destek olmaya çalışır. Müjgan'ın da iyice yalnız bırakıldığı evde Benal de gitmiştir. Kos koca evde tekbaşına kalan Müjgan ve Mehdi iyice yalnız kaldıklarını anlamışlardır. İyice bunalıma giren Müjgan tarafından da kabul görmeyen ikiliye başta Sultan ve Zeynep olmak üzere tüm ev halkı sahip çıkar. Sonunda Cemile ve Nuh için kurulan düğün birçok sürprizi de beraberinde getirir.   DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 21. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI? Doğduğun Ev Kaderindir 21. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacak.
TV8'in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir 20. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Yayınlandığı günden beri ilgiyle takip edilen dizinin son bölümüne Zeynep ve Mehdi arasındaki gerilim Mehdi’nin Barış’ı Zeynep'in evinde görmesiyle tırmandı ve ortalık karıştı. Peki Doğduğun Ev Kaderindir 21. yeni bölüm fragmanı yayında mı?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 20. bölümüyle ekranlara geldi ve ardından dizinin sevenleri 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun cevabı aranmaya başladı...

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 20. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeynep ve Mehdi arasındaki gerilim Mehdi’nin Barış’ı Zeynep'in evinde görmesiyle tırmanır. Öfkesini kontrol etmekte zorlanan Mehdi önce Zeynep’in kalbini kırar sonra da acısını Nuh’tan çıkarır. Cemile ile olan ilişkisi nedeniyle Nuh’a da sırtını dönen Mehdi işi bile gözden çıkararak iyice yalnızlaşacaktır.

Barış ziyareti sırasındaki alçak gönüllüğü ve yardımseverliği ile ev halkının gönlünü fetheder. Zeynep artık Barış ile her şeyi konuşabileceğini anlar. Ancak Barış ve Zeynep’in günden güne güçlenen dostluğu kısa sürede Mehdi’nin kıskançlığının hedefi haline gelecektir. Zeynep bir taraftan Nazlı ve Mehdi’ye dair soru işaretleri ve kıskançlık hissi ile mücadele ederken bir taraftan da Cemile ve Nuh’a destek olmaya çalışır.

Müjgan'ın da iyice yalnız bırakıldığı evde Benal de gitmiştir. Kos koca evde tekbaşına kalan Müjgan ve Mehdi iyice yalnız kaldıklarını anlamışlardır.

İyice bunalıma giren Müjgan tarafından da kabul görmeyen ikiliye başta Sultan ve Zeynep olmak üzere tüm ev halkı sahip çıkar. Sonunda Cemile ve Nuh için kurulan düğün birçok sürprizi de beraberinde getirir.

 

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 21. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Doğduğun Ev Kaderindir 21. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.