yandex

Cyle Larin: Kupayı da kazanmak istiyoruz

SPOR 18.12.2020 - 09:23, Güncelleme: 18.12.2020 - 09:23 1588+ kez okundu.
 

Cyle Larin: Kupayı da kazanmak istiyoruz

Beşiktaş'ın formda oyuncularından Cyle Larin, Türkiye Kupası'nda alınan Tarsus İdman Yurdu galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda Tarsus İdman Yurdu'nu yendiği maçta 1 gol atan Cyle Larin, turu değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyen Kanadalı oyuncu, "Hedefimiz burada galip gelmekti, zor olabilirdi ama elimizden geleni yaptık, erken golleri bulduk ve galip geldik. İyi bir takımımız var, başarılı gitmeyi düşünüyoruz. Ligde her maç önemli, kupayı da kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı. "2. FORVET GİBİ OYNUYORUM" Kanatta oynaması ile ilgili görüşleri sorulan Larin, "Forvet özellikli olduğum için ceza alanına çok giriyorum, 2. forvet gibi oynuyorum ve bu da savunulması zor bir durum oluşturuyor. Abou elinden geleni yapıyor, ben de yardımcı oluyorum." diye konuştu. STAR
Beşiktaş'ın formda oyuncularından Cyle Larin, Türkiye Kupası'nda alınan Tarsus İdman Yurdu galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda Tarsus İdman Yurdu'nu yendiği maçta 1 gol atan Cyle Larin, turu değerlendirdi.

Kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyen Kanadalı oyuncu, "Hedefimiz burada galip gelmekti, zor olabilirdi ama elimizden geleni yaptık, erken golleri bulduk ve galip geldik. İyi bir takımımız var, başarılı gitmeyi düşünüyoruz. Ligde her maç önemli, kupayı da kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"2. FORVET GİBİ OYNUYORUM"

Kanatta oynaması ile ilgili görüşleri sorulan Larin, "Forvet özellikli olduğum için ceza alanına çok giriyorum, 2. forvet gibi oynuyorum ve bu da savunulması zor bir durum oluşturuyor. Abou elinden geleni yapıyor, ben de yardımcı oluyorum." diye konuştu.

STAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.