yandex

Çenesinde Mercedes amblemi olan adam, hediye otomobil istiyor!

YAŞAM (MG) - Milli Gazete | 20.01.2021 - 17:08, Güncelleme: 20.01.2021 - 18:09 3287+ kez okundu.
 

Çenesinde Mercedes amblemi olan adam, hediye otomobil istiyor!

Van'da yaşayan bir vatandaş, çenesinde Mercedes amblemine benzer bir çukur olduğu için Mercedes'ten hediye otomobil istedi.

Çenesinde Mercedes amblemi olan kişi, hediye otomobil istiyor! Van'da görev yapan bir polis memuru, Gazeteci Emre Özpeynirci'ye ulaşarak babasının çenesinde Mercedes amblemine benzer bir çukur olduğunu ve babasının bu nedenle firmadan hediye otomobil istediğini söyledi.   "HEDİYE OLARAK BİR BİNEK ARAÇ İSTİYOR" Kendisine gelen bu talep üzerine şaşkınlık yaşayan Gazeteci Emre Özpeynirci, gönderilen mesajı sosyal medyada paylaştı. Van'da bir polis memurundan gelen mesajda, "İyi geceler Emre abi bir konuyla ilgili rahatsız edicem sizi kusuruma bakmayın lütfen Ben Van'da polis memuruyum babamın yıllardır bir isteği var ben sürekli ötelesem kulak ardı etsemde sürekli dile getirip isteğini yineliyor . Babamın doğuştan çenesin de Mercedes amblemi şeklinde çizgiler var bildiğin amblem gibi hiçbir farkı yok garip gelebilir ama televizyonlara da çıkmak istedi ama nasip olmadı bu sebepten dolayı Mercedes firmasından bir binek araç istiyor hediye olarak , ben Ahmet Şükrü bedikhan beyin danışmanına ulaşmaya çalıştım ama bi türlü olmadı ulaşamadım sizin otomotiv sektörüyle ilgili haberlerinizi bildiğimden size yazdım sizden ricam talebimizi iletebilmek adına bana yardımcı olabilir misiniz ? Sevgilerle ." ifadelerine yer verildi.     "ADAMIN HAKKI YILLARDIR BEDAVA REKLAM YAPIYORMUŞ" Özpeynirci'nin şaşırtan paylaşımı sonrası bazı kullanıcılar, "Adamın hakkı yıllardır bedava reklam yapıyormuş," "Logo ters olmuş ama. :)" gibi yorumlar yaptı.
Van'da yaşayan bir vatandaş, çenesinde Mercedes amblemine benzer bir çukur olduğu için Mercedes'ten hediye otomobil istedi.

Çenesinde Mercedes amblemi olan kişi, hediye otomobil istiyor! Van'da görev yapan bir polis memuru, Gazeteci Emre Özpeynirci'ye ulaşarak babasının çenesinde Mercedes amblemine benzer bir çukur olduğunu ve babasının bu nedenle firmadan hediye otomobil istediğini söyledi.

 

"HEDİYE OLARAK BİR BİNEK ARAÇ İSTİYOR"

Kendisine gelen bu talep üzerine şaşkınlık yaşayan Gazeteci Emre Özpeynirci, gönderilen mesajı sosyal medyada paylaştı.

Van'da bir polis memurundan gelen mesajda, "İyi geceler Emre abi bir konuyla ilgili rahatsız edicem sizi kusuruma bakmayın lütfen Ben Van'da polis memuruyum babamın yıllardır bir isteği var ben sürekli ötelesem kulak ardı etsemde sürekli dile getirip isteğini yineliyor . Babamın doğuştan çenesin de Mercedes amblemi şeklinde çizgiler var bildiğin amblem gibi hiçbir farkı yok garip gelebilir ama televizyonlara da çıkmak istedi ama nasip olmadı bu sebepten dolayı Mercedes firmasından bir binek araç istiyor hediye olarak , ben Ahmet Şükrü bedikhan beyin danışmanına ulaşmaya çalıştım ama bi türlü olmadı ulaşamadım sizin otomotiv sektörüyle ilgili haberlerinizi bildiğimden size yazdım sizden ricam talebimizi iletebilmek adına bana yardımcı olabilir misiniz ? Sevgilerle ." ifadelerine yer verildi.

 

 

"ADAMIN HAKKI YILLARDIR BEDAVA REKLAM YAPIYORMUŞ"

Özpeynirci'nin şaşırtan paylaşımı sonrası bazı kullanıcılar, "Adamın hakkı yıllardır bedava reklam yapıyormuş," "Logo ters olmuş ama. :)" gibi yorumlar yaptı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.