yandex

Bolbolhaber.com'da Köşe yazarı olmak ister misiniz?

DİĞER 23.11.2020 - 00:14, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3921+ kez okundu.
 

Bolbolhaber.com'da Köşe yazarı olmak ister misiniz?

BolBolHaber.com'da köşe yazarı olmak ister misiniz? Yazılarınızın sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz...

BolBolHaber.com'da köşe yazarı olmak ister misiniz? Köşe yazarı olmak, düşüncelerinizi, analizlerinizi ve fikirlerinizi herkesin okuması için tek yapmanız gereken yazılarınızı bize iletmeniz... Görüş ve fikirlerinize değer veriyoruz... Makalelerinizin sitemizde yayınlanması için tek yapmanız gereken bilgi@bolbolhaber.com mail adresine YAZAR OLMAK İSTİYORUM diye mail göndermeniz. BolBolHaber.com'da köşe yazarları aranıyor. İsteğinize bağlı fotoğrafınızı iletirseniz yazılarınızda fotoğrafınız da gösterilecektir. Yaşadıklarınız, Sokaklarda gördükleriniz, okudularınız, akılınıza gelen her konuda yazabilirsiniz. BolBolHaber.com'da köşe yazarı olmak ister misiniz? Gelin BolBolHaber.com'de köşe yazarı olun...   KİMLER KÖŞE YAZISI YAZABİLİR * Doktor olabilirsiniz ve yardımcı bilgiler yazabilir yayınlayabilirsiniz. * Avukat olabilirsiniz ve uyarıcı, bilgilendirici makaleler yazabilir yayınlayabilirsiniz. * Öğrenmen olabilirsiniz ve bilgilendirici, çocuk gelişimi hakkında yazabilir yayınlayabilirsiniz. * Ev hanımı olabilirsiniz ve tecrübelerinizi yazabilir yayınlayabilirsiniz. * Hobiniz vardır ve bilgi sahibisinizdir, yazabilir yayınlayabilirsiniz. * Özgüveni olan herkez köşe yazısı yazabilir.   ŞARTLARIMIZ Makalelerinizde hakaret, küfür, ırkçı ve insanları rencide edici  aşağılayıcı ifadelerin yer almaması yeterli. - Yazılarınız orijinal ve özgün olmalı - İmla kurallarına dikkat edilmeli - Yazınızın başka bir yerden kopyalanmamış olmalı KONULAR Hangi konuda yazmalıyım?  Makalelerinizde konu sizlere bağlıdır. İstediğiniz her hangi bir konuda Siyaset, Yaşam, Spor, Magazin, Dünya, Tarih, Kişisel gelişim, Gündem gibi konu başlıklarında makale yazabilirsiniz. İyi köşe yazısı yazmak ve dikkat çekmek En komik, en ilginç konularını yazarsanız, en güncel ve herkesin yaşadıkları olumlu yada olumsuz içerikleriniz kısa zamanda viral olacaktır. Sitemizde yazılarınızın yayınlanması için özetle, temiz ve hatasız yazılar alıyoruz....   Köşe yazılarımı nasıl gönderebilirim?  Tek yapmanız gereken makale ve yazılarınızı  bilgi@bolbolhaber.com  mail adresine göndermeniz yeterli...   ÖNEMLİ NOT - Yazılarınızın daha önce başka bir internet sitesinde yayınlanmamış olması gerekmektedir... - Şahıslara, Kamu kurum yada kuruluşları hedef alan, küfür ve hakaret içeren yazılar kesinlikle kabul edilmemektedir.  - Köşe yazılarında mali ve hukuki sorumluluğu yazarlara aittir.
BolBolHaber.com'da köşe yazarı olmak ister misiniz? Yazılarınızın sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz...

BolBolHaber.com'da köşe yazarı olmak ister misiniz? Köşe yazarı olmak, düşüncelerinizi, analizlerinizi ve fikirlerinizi herkesin okuması için tek yapmanız gereken yazılarınızı bize iletmeniz...

Görüş ve fikirlerinize değer veriyoruz...

Makalelerinizin sitemizde yayınlanması için tek yapmanız gereken bilgi@bolbolhaber.com mail adresine YAZAR OLMAK İSTİYORUM diye mail göndermeniz.

BolBolHaber.com'da köşe yazarları aranıyor. İsteğinize bağlı fotoğrafınızı iletirseniz yazılarınızda fotoğrafınız da gösterilecektir.

Yaşadıklarınız, Sokaklarda gördükleriniz, okudularınız, akılınıza gelen her konuda yazabilirsiniz.

BolBolHaber.com'da köşe yazarı olmak ister misiniz? Gelin BolBolHaber.com'de köşe yazarı olun...

 

KİMLER KÖŞE YAZISI YAZABİLİR

* Doktor olabilirsiniz ve yardımcı bilgiler yazabilir yayınlayabilirsiniz.


* Avukat olabilirsiniz ve uyarıcı, bilgilendirici makaleler yazabilir yayınlayabilirsiniz.

* Öğrenmen olabilirsiniz ve bilgilendirici, çocuk gelişimi hakkında yazabilir yayınlayabilirsiniz.

* Ev hanımı olabilirsiniz ve tecrübelerinizi yazabilir yayınlayabilirsiniz.

* Hobiniz vardır ve bilgi sahibisinizdir, yazabilir yayınlayabilirsiniz.

* Özgüveni olan herkez köşe yazısı yazabilir.

 

ŞARTLARIMIZ

Makalelerinizde hakaret, küfür, ırkçı ve insanları rencide edici  aşağılayıcı ifadelerin yer almaması yeterli.

- Yazılarınız orijinal ve özgün olmalı
- İmla kurallarına dikkat edilmeli
- Yazınızın başka bir yerden kopyalanmamış olmalı

KONULAR

Hangi konuda yazmalıyım?  Makalelerinizde konu sizlere bağlıdır. İstediğiniz her hangi bir konuda Siyaset, Yaşam, Spor, Magazin, Dünya, Tarih, Kişisel gelişim, Gündem gibi konu başlıklarında makale yazabilirsiniz.

İyi köşe yazısı yazmak ve dikkat çekmek

En komik, en ilginç konularını yazarsanız, en güncel ve herkesin yaşadıkları olumlu yada olumsuz içerikleriniz kısa zamanda viral olacaktır.

Sitemizde yazılarınızın yayınlanması için özetle, temiz ve hatasız yazılar alıyoruz....

 

Köşe yazılarımı nasıl gönderebilirim?

 Tek yapmanız gereken makale ve yazılarınızı  bilgi@bolbolhaber.com  mail adresine göndermeniz yeterli...

 

ÖNEMLİ NOT

- Yazılarınızın daha önce başka bir internet sitesinde yayınlanmamış olması gerekmektedir...

- Şahıslara, Kamu kurum yada kuruluşları hedef alan, küfür ve hakaret içeren yazılar kesinlikle kabul edilmemektedir.

 - Köşe yazılarında mali ve hukuki sorumluluğu yazarlara aittir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.