yandex

Bir testten daha başarıyla geçti

TÜRKİYE 26.04.2024 - 09:19, Güncelleme: 26.04.2024 - 09:19 337 kez okundu.
 

Bir testten daha başarıyla geçti

Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, test uçuşlarına hız kesmeden devam ediyor. 31'inci uçuş testini de geçen Bayraktar TB3’ün toplam uçuşu 295 saate ulaştı.ANKARA (İGFA) - Bayraktar TB3, Orta ve Yüksek İrtifa Sistem Tanımlama ve Performans Testi'ni başarıyla geçti. Testlerin tümünden başarıyla geçen Milli SİHA’nın toplam uçuş saati 295'e ulaştı. TB3'ün 31'inci uçuş testini BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından paylaştı. Bayraktar, "Türk Havacılığının Altın Çağı" ifadesini kullandığı paylaşımını Tekirdağ’ın Çorlu ilçesindeki AKINCI Uçuş Eğitim ve Test Merkezi’nde gerçekleştirdi. Türk Havacılığının Altın Çağı ???? #BayraktarTB3 31. Test Uçuşu | 31st Flight Test ✈️ ⚓️????✅ Yüksek İrtifa Sistem Tanımlama ve Performans Uçuş Testi | High-Altitude System Identification and Performance Flight Test #MilliTeknolojiHamlesi ???????????? pic.twitter.com/AGLEaTGykB— Selçuk Bayraktar (@Selcuk) April 25, 2024

Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, test uçuşlarına hız kesmeden devam ediyor. 31'inci uçuş testini de geçen Bayraktar TB3’ün toplam uçuşu 295 saate ulaştı.

ANKARA (İGFA) - Bayraktar TB3, Orta ve Yüksek İrtifa Sistem Tanımlama ve Performans Testi'ni başarıyla geçti. Testlerin tümünden başarıyla geçen Milli SİHA’nın toplam uçuş saati 295'e ulaştı.

TB3'ün 31'inci uçuş testini BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından paylaştı.

Bayraktar, "Türk Havacılığının Altın Çağı" ifadesini kullandığı paylaşımını Tekirdağ’ın Çorlu ilçesindeki AKINCI Uçuş Eğitim ve Test Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Türk Havacılığının Altın Çağı ???? #BayraktarTB3 31. Test Uçuşu | 31st Flight Test ✈️ ⚓️????

✅ Yüksek İrtifa Sistem Tanımlama ve Performans Uçuş Testi | High-Altitude System Identification and Performance Flight Test #MilliTeknolojiHamlesi ???????????? pic.twitter.com/AGLEaTGykB

— Selçuk Bayraktar (@Selcuk) April 25, 2024

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.