yandex

Beyaz Saray'dan ölen Kongre polisi için başsağlığı mesajı

DÜNYA (AA) - Anadolu Ajansı | 08.01.2021 - 22:38, Güncelleme: 08.01.2021 - 22:38 3455+ kez okundu.
 

Beyaz Saray'dan ölen Kongre polisi için başsağlığı mesajı

Beyaz Saray, Kongre baskını sırasında yaşamını yitiren Kongre polisi için başsağlığı mesajı yayımladı.

Beyaz Saray Sözcü Yardımcısı Judd Deere, görevinin başındaki bir güvenlik gücünün öldürülmesinin, barışı sürdürmenin önemini hatırlattığını belirtti. Deere, "Başkan Donald Trump ve yönetimi, Kongre polisi Brian Sicknick'in ailesine başsağlığı diliyoruz ve bu Amerikalı kahramanın yaşamını yitirmesinden üzüntü duyuyoruz" dedi. Pelosi'den de başsağlığı mesajı ABD Temsilciler Meclisi Başkanı, Demokrat Nancy Pelosi de yazılı açıklamasında, öldürülen polisin ailesine başsağlığı dileyerek, Kongre'deki bayrakların yarıya indirilmesi talimatı verdiğini aktardı. Kongre baskını sırasında yaralanan polis yaşamını yitirmişti ABD basınında dün çıkan haberlerde, 6 Ocak'ta Trump yanlılarının Kongre'ye baskını esnasında yaralanan polis Brian Sicknick'in öldüğü belirtilmişti. Kongre Polisi ise önce Sicknick'in öldüğü haberlerini yalanlamış, ardından teyit etmişti.
Beyaz Saray, Kongre baskını sırasında yaşamını yitiren Kongre polisi için başsağlığı mesajı yayımladı.

Beyaz Saray Sözcü Yardımcısı Judd Deere, görevinin başındaki bir güvenlik gücünün öldürülmesinin, barışı sürdürmenin önemini hatırlattığını belirtti.

Deere, "Başkan Donald Trump ve yönetimi, Kongre polisi Brian Sicknick'in ailesine başsağlığı diliyoruz ve bu Amerikalı kahramanın yaşamını yitirmesinden üzüntü duyuyoruz" dedi.

Pelosi'den de başsağlığı mesajı

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı, Demokrat Nancy Pelosi de yazılı açıklamasında, öldürülen polisin ailesine başsağlığı dileyerek, Kongre'deki bayrakların yarıya indirilmesi talimatı verdiğini aktardı.

Kongre baskını sırasında yaralanan polis yaşamını yitirmişti

ABD basınında dün çıkan haberlerde, 6 Ocak'ta Trump yanlılarının Kongre'ye baskını esnasında yaralanan polis Brian Sicknick'in öldüğü belirtilmişti.

Kongre Polisi ise önce Sicknick'in öldüğü haberlerini yalanlamış, ardından teyit etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.