yandex

Başbuğ ‘Çin’e bile ihracat yapıyoruz’

TEKNOLOJİ 06.04.2023 - 05:30, Güncelleme: 06.04.2023 - 05:30 1492+ kez okundu.
 

Başbuğ ‘Çin’e bile ihracat yapıyoruz’

Assuva Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Başbuğ, AR-GE ve inovasyonlarıyla ürettikleri nitelikli, kaliteli cihazlarıyla dünyada markalaştıklarını kaydederek, “Dünyanın birçok ülkesine ihracat yapıyoruz. Ülkemize katma değer sağlıyoruz. İhracat devi Çin’e bile ihracat gerçekleştiren bir firma olarak öncü rolümüzle gurur duyuyoruz” dedi.

Assuva Savunma Sanayii, yerli üretim yer altı görüntüleme sistemleri ve metal dedektörleri üreten bir şirket. Ürettiği birbirinden değerli cihazlar Türk Silahlı Kuvvetleri’nin envanterinde bulunan, terör unsurlarının tespitinde ve deprem, sel, çığ gibi felaketlerde aktif şekilde kullanılan Assuva da felaket bölgesinde Jandarma Genel Komutanlığı’yla koordineli olarak kurdukları ekiple aktif şekilde çalışmalara imza attı. Assuva Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Başbuğ, deprem bölgesinde yaptıkları çalışmalardan bahsederek, “İlk etapta Jandarma Genel komutanlığı elinde bulunan M1 cihazıyla birlikte çalışmalara başladı. Jandarma bu cihazları tünel sığınak gibi terör unsurlarının tespitinde kullanıyor. Bu cihazların aynı zamanda deprem bölgesinde, sel yıkıntı, toprak kayması gibi, çığ altında kalanları da arayabildiği için hemen olay yerine intikal ediyorlar. Cihazlar termal sensörlerle çalıştığı için sayı tam net değil ama 10 bine yakın canlı tespiti yapıldığı ve vefat eden vatandaşlarımızın tespitinde de bulunulduğu kaydedildi. Bunun yanı sıra biz de Assuva firması olarak müşterilerimizle birlikte bir sivil arama kurtarma ekibi kurduk ve Jandarma Genel Komutanlığı’nın koordinasyonunda bölgede çalışmalarda bulunduk” diye konuştu. 
Assuva Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Başbuğ, AR-GE ve inovasyonlarıyla ürettikleri nitelikli, kaliteli cihazlarıyla dünyada markalaştıklarını kaydederek, “Dünyanın birçok ülkesine ihracat yapıyoruz. Ülkemize katma değer sağlıyoruz. İhracat devi Çin’e bile ihracat gerçekleştiren bir firma olarak öncü rolümüzle gurur duyuyoruz” dedi.

Assuva Savunma Sanayii, yerli üretim yer altı görüntüleme sistemleri ve metal dedektörleri üreten bir şirket. Ürettiği birbirinden değerli cihazlar Türk Silahlı Kuvvetleri’nin envanterinde bulunan, terör unsurlarının tespitinde ve deprem, sel, çığ gibi felaketlerde aktif şekilde kullanılan Assuva da felaket bölgesinde Jandarma Genel Komutanlığı’yla koordineli olarak kurdukları ekiple aktif şekilde çalışmalara imza attı.

Assuva Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Başbuğ, deprem bölgesinde yaptıkları çalışmalardan bahsederek, “İlk etapta Jandarma Genel komutanlığı elinde bulunan M1 cihazıyla birlikte çalışmalara başladı. Jandarma bu cihazları tünel sığınak gibi terör unsurlarının tespitinde kullanıyor. Bu cihazların aynı zamanda deprem bölgesinde, sel yıkıntı, toprak kayması gibi, çığ altında kalanları da arayabildiği için hemen olay yerine intikal ediyorlar. Cihazlar termal sensörlerle çalıştığı için sayı tam net değil ama 10 bine yakın canlı tespiti yapıldığı ve vefat eden vatandaşlarımızın tespitinde de bulunulduğu kaydedildi. Bunun yanı sıra biz de Assuva firması olarak müşterilerimizle birlikte bir sivil arama kurtarma ekibi kurduk ve Jandarma Genel Komutanlığı’nın koordinasyonunda bölgede çalışmalarda bulunduk” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.