yandex

Apple, iPhone için iOS 13.3'ün final sürümünü yayınladı!

TEKNOLOJİ 11.12.2019 - 14:03, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 2029+ kez okundu.
 

Apple, iPhone için iOS 13.3'ün final sürümünü yayınladı!

Apple, iPhone kullanıcılarının merakla beklediği iOS 13.3'ün final sürümünü yayınladı. İşte iOS 13.3 ile gelen yenilikler...

iPhone kullanıcılarının merakla beklediği iOS 13 güncellemesi, 19 Eylül itibarıyla kullanıcılara sunulmuştu. iOS 13 yayınlandığından beri peş peşe sürümler piyasaya süren Apple, son olarak iOS 13.3'ün final sürümünü yayınladı.  Güncelleme, uzun süredir beklenen 'İletişim Sınırları' özelliği gibi yenilikleri ve hata düzeltmelerini içeriyor. Apple, farklı cihazları için yeni işletim sistemi sürümlerini eş zamanlı olarak yayınlıyor. iOS 13.3 ile birlikte iPad OS 13.3, TV OS 13.3, Watch OS 6.1.1 ve Mac OS 10.15.2 güncellemeleri de yayınlandı. iOS 13.3 ile gelen yenilikler ise şöyle: Fotoğraflarda video kısaltırken yeni bir video oluşturma Safari'de NFC, USB ve Lightning FIDO2-uyumlu güvenlik anahtarları için destek ekleme Mailde yeni iletilerin indirilmemesine neden olan sorunları giderme Gmail hesaplarında ileti silmeye engel olan sorunu giderme Exchange hesaplarında iletilerde hatalı karakterlerin görünmesine ve gönderilen iletilerin çoğaltılmasına neden olabilen sorunları çözme Boşluk tuşuna uzun süre basıldıktan sonra imleçin hareket etmesini engelleyen sorunun giderilmesi Mesajlar ile gönderilen ekren resimlerinin bulanık görünmesine neden olan bir sorunun giderilmesi Ekran resimlerinde kırpmanın veya işaretleme kullanımının Fotoğraflar'a kaydedilmemesi sorununun çözülmesi Sesli Notlar kaytırlarının diğer ses uygulamalarıyla paylaşılmaması sorunun giderilmesi Telefon uygulamasında cevapsı çağrı uyarısının ekrandan silinmemesine sebep olabilen bir sorunu ele alır Hücresel Veri ayarlarını hatalı bir şekilde kapalı olarak gösteren bir sorunun giderilmesi Akıllı Tersine Çevir etkinken Koyu Mod'un kapatılmasını engelleyen bir sorunu giderir Bazı kablosuz şarj aletlerinin olması gerekenden daha yavaş şarj etmesine sebep olan bir sorunu alır.
Apple, iPhone kullanıcılarının merakla beklediği iOS 13.3'ün final sürümünü yayınladı. İşte iOS 13.3 ile gelen yenilikler...

iPhone kullanıcılarının merakla beklediği iOS 13 güncellemesi, 19 Eylül itibarıyla kullanıcılara sunulmuştu. iOS 13 yayınlandığından beri peş peşe sürümler piyasaya süren Apple, son olarak iOS 13.3'ün final sürümünü yayınladı. 

Güncelleme, uzun süredir beklenen 'İletişim Sınırları' özelliği gibi yenilikleri ve hata düzeltmelerini içeriyor.

Apple, farklı cihazları için yeni işletim sistemi sürümlerini eş zamanlı olarak yayınlıyor. iOS 13.3 ile birlikte iPad OS 13.3, TV OS 13.3, Watch OS 6.1.1 ve Mac OS 10.15.2 güncellemeleri de yayınlandı.

iOS 13.3 ile gelen yenilikler ise şöyle:

  • Fotoğraflarda video kısaltırken yeni bir video oluşturma
  • Safari'de NFC, USB ve Lightning FIDO2-uyumlu güvenlik anahtarları için destek ekleme
  • Mailde yeni iletilerin indirilmemesine neden olan sorunları giderme
  • Gmail hesaplarında ileti silmeye engel olan sorunu giderme
  • Exchange hesaplarında iletilerde hatalı karakterlerin görünmesine ve gönderilen iletilerin çoğaltılmasına neden olabilen sorunları çözme
  • Boşluk tuşuna uzun süre basıldıktan sonra imleçin hareket etmesini engelleyen sorunun giderilmesi
  • Mesajlar ile gönderilen ekren resimlerinin bulanık görünmesine neden olan bir sorunun giderilmesi
  • Ekran resimlerinde kırpmanın veya işaretleme kullanımının Fotoğraflar'a kaydedilmemesi sorununun çözülmesi
  • Sesli Notlar kaytırlarının diğer ses uygulamalarıyla paylaşılmaması sorunun giderilmesi
  • Telefon uygulamasında cevapsı çağrı uyarısının ekrandan silinmemesine sebep olabilen bir sorunu ele alır
  • Hücresel Veri ayarlarını hatalı bir şekilde kapalı olarak gösteren bir sorunun giderilmesi
  • Akıllı Tersine Çevir etkinken Koyu Mod'un kapatılmasını engelleyen bir sorunu giderir
  • Bazı kablosuz şarj aletlerinin olması gerekenden daha yavaş şarj etmesine sebep olan bir sorunu alır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.