yandex

AKP’den Cübbeli Ahmet’e ve Alpay Özalan’a darbe!

GÜNDEM (MG) - Milli Gazete | 13.12.2023 - 14:57, Güncelleme: 13.12.2023 - 15:03 764+ kez okundu.
 

AKP’den Cübbeli Ahmet’e ve Alpay Özalan’a darbe!

Gazeteci Barış Pehlivan, Cübbeli Ahmet ve AKP’li Alpay Özalan’ın kendilerine hakaret edenlerden kazandıkları gelir kapısının kapanacağını açıkladı.

AKP Milletvekili Alpay Özalan ve Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün, kendilerine sosyal medyadan hakaret edenlerden kazandıkları gelir kapısının kapanacağını duyuruldu Cumhuriyet gazetesindeki bugünkü köşe yazısında okuyucularının karşısında “Alpay Özalan’a ve Cübbeli Ahmet’e kötü haber” başlığıyla çıkan Barış Pehlivan sosyal medyadan kendilerine hakaret eden kişilere dava açan ve bu yolla binlerce insanı şüpheli ya da sanık durumuna getiriyordu. CEZA ALMAKTAN KORKAN PARA ÖDÜYORDU Ceza almaktan kaçınmak isteyenler ise genellikle bu ünlü isimlerle uzlaşma yoluna gidiyordu. Ancak, bu durum hem dava dosyalarının ciddi bir kazanç kapısı haline gelmesine hem de adliyede yoğun bir mesai harcamaya neden oluyordu. CÜBBELİ AHMET’İN VE ALPAY ÖZALAN’IN GELİR KAPILARI KAPANDI Ancak, görünüşe göre ünlülerin bu gelir kapısı artık kapanıyor. Gazeteci Barış Pehlivan'ın yazısına göre, yakında yasalaşması beklenen yeni yargı paketi, sosyal medya aracılığıyla işlenen hakaret suçunu düzenleyen Türk Ceza Kanunu'nun 125. maddesinin ikinci fıkrasındaki "uzlaştırma" kapsamını ortadan kaldırarak "önödeme" sistemine geçiyor.  
Gazeteci Barış Pehlivan, Cübbeli Ahmet ve AKP’li Alpay Özalan’ın kendilerine hakaret edenlerden kazandıkları gelir kapısının kapanacağını açıkladı.

AKP Milletvekili Alpay Özalan ve Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün, kendilerine sosyal medyadan hakaret edenlerden kazandıkları gelir kapısının kapanacağını duyuruldu

Cumhuriyet gazetesindeki bugünkü köşe yazısında okuyucularının karşısında “Alpay Özalan’a ve Cübbeli Ahmet’e kötü haber” başlığıyla çıkan Barış Pehlivan sosyal medyadan kendilerine hakaret eden kişilere dava açan ve bu yolla binlerce insanı şüpheli ya da sanık durumuna getiriyordu.

CEZA ALMAKTAN KORKAN PARA ÖDÜYORDU

Ceza almaktan kaçınmak isteyenler ise genellikle bu ünlü isimlerle uzlaşma yoluna gidiyordu. Ancak, bu durum hem dava dosyalarının ciddi bir kazanç kapısı haline gelmesine hem de adliyede yoğun bir mesai harcamaya neden oluyordu.

CÜBBELİ AHMET’İN VE ALPAY ÖZALAN’IN GELİR KAPILARI KAPANDI

Ancak, görünüşe göre ünlülerin bu gelir kapısı artık kapanıyor. Gazeteci Barış Pehlivan'ın yazısına göre, yakında yasalaşması beklenen yeni yargı paketi, sosyal medya aracılığıyla işlenen hakaret suçunu düzenleyen Türk Ceza Kanunu'nun 125. maddesinin ikinci fıkrasındaki "uzlaştırma" kapsamını ortadan kaldırarak "önödeme" sistemine geçiyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.