yandex

Adıyaman'da biyolojik çeşitliliğin tahribine 2 milyon TL ceza!

ASAYİŞ 09.05.2024 - 13:52, Güncelleme: 09.05.2024 - 13:52 588 kez okundu.
 

Adıyaman'da biyolojik çeşitliliğin tahribine 2 milyon TL ceza!

Adıyaman'da endemik bitki türleri arasında yer alan ve doğadan toplanması yasak olan 'salep soğanı'nı izinsiz toplayan 5 şahıs suçüstü yakalandı.ADIYAMAN (İGFA) -  Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin önleyici kolluk devriyesi esnasında Ş.A., R.A., C.A., S.A ve H.K. isimli şüpheli şahısların salep bitki soğanını toplamak suretiyle *Biyolojik Çeşitliliği Tahrip Etmek* suçunu işlediği tespit edildi. Şüpheli şahısların topladıkları 150 kg. salep bitkisi soğanı ele geçirildi. Söz konusu şüphelilere toplamda 1 milyon 935 bin 705 lira idari para cezası uygulandı.

Adıyaman'da endemik bitki türleri arasında yer alan ve doğadan toplanması yasak olan 'salep soğanı'nı izinsiz toplayan 5 şahıs suçüstü yakalandı.

ADIYAMAN (İGFA) -  Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin önleyici kolluk devriyesi esnasında Ş.A., R.A., C.A., S.A ve H.K. isimli şüpheli şahısların salep bitki soğanını toplamak suretiyle *Biyolojik Çeşitliliği Tahrip Etmek* suçunu işlediği tespit edildi.

Şüpheli şahısların topladıkları 150 kg. salep bitkisi soğanı ele geçirildi.

Söz konusu şüphelilere toplamda 1 milyon 935 bin 705 lira idari para cezası uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.