yandex

81 ilde bayrak töreni yapıldı

GÜNDEM 11.01.2021 - 19:00, Güncelleme: 11.01.2021 - 19:00 3442+ kez okundu.
 

81 ilde bayrak töreni yapıldı

Yeni haftaya başlarken Türkiye'nin dört bir yanındaki okullarda İstiklal Marşı okundu. Saat 10.00 itibarıyla tüm okulların bahçesinde bayrak töreni yapıldı.

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yeni haftanın ilk gününde il yöneticilerinden okulların bahçesinde bayrak töreni yapılmasını istemişti. 81 ilde bayrak töreni düzenlendi. Törene, yöneticiler ve hâlihazırda görevli personel katıldı. Öğrenciler, öğretmenler ve aileler bulundukları yerden İstiklal Marşı’na eşlik etti.  Selçuk, törenin ardından yaptığı açıklamada, herkesin hayatında çok özel hatıraları olan bu törenlerin salgın şartları nedeniyle yüz yüze gerçekleştirilmesi konusunda bazı kısıtlamalar yaşandığını söyledi: "Kabulünün 100. yılında daha yüksek bir farkındalıkla İstiklal Marşı'mızı yüz yüze beraber okuyalım istedik. Türkiye'nin her bir yönünden on binlerce okulumuzda bugün İstiklal Marşımız okundu. İnanıyorum ki balkon ve sokaklardan esnafımız, çalışanlarımız, insanlarımız eşlik ettiler. Bu faaliyetle marşımızın okunuşuyla ilgili çocuklarımız ve öğretmenlerimizde başka bir farkındalığı da gündeme getirmiş olduk. Tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin İstiklal Marşı'nı okurken duydukları heyecanı paylaşıyorum."  TRT EBA İlkokul, Ortaokul ve Lise kanallarında da eş zamanlı olarak İstiklal Marşı yayınlandı. Bakan Selçuk da saat 10.00'da mesai arkadaşlarıyla birlikte Bakanlık binasında bayrak törenine katıldı. TRT HABER
Yeni haftaya başlarken Türkiye'nin dört bir yanındaki okullarda İstiklal Marşı okundu. Saat 10.00 itibarıyla tüm okulların bahçesinde bayrak töreni yapıldı.

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yeni haftanın ilk gününde il yöneticilerinden okulların bahçesinde bayrak töreni yapılmasını istemişti.

81 ilde bayrak töreni düzenlendi. Törene, yöneticiler ve hâlihazırda görevli personel katıldı.

Öğrenciler, öğretmenler ve aileler bulundukları yerden İstiklal Marşı’na eşlik etti. 

Selçuk, törenin ardından yaptığı açıklamada, herkesin hayatında çok özel hatıraları olan bu törenlerin salgın şartları nedeniyle yüz yüze gerçekleştirilmesi konusunda bazı kısıtlamalar yaşandığını söyledi:

"Kabulünün 100. yılında daha yüksek bir farkındalıkla İstiklal Marşı'mızı yüz yüze beraber okuyalım istedik. Türkiye'nin her bir yönünden on binlerce okulumuzda bugün İstiklal Marşımız okundu. İnanıyorum ki balkon ve sokaklardan esnafımız, çalışanlarımız, insanlarımız eşlik ettiler. Bu faaliyetle marşımızın okunuşuyla ilgili çocuklarımız ve öğretmenlerimizde başka bir farkındalığı da gündeme getirmiş olduk. Tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin İstiklal Marşı'nı okurken duydukları heyecanı paylaşıyorum." 

TRT EBA İlkokul, Ortaokul ve Lise kanallarında da eş zamanlı olarak İstiklal Marşı yayınlandı.

Bakan Selçuk da saat 10.00'da mesai arkadaşlarıyla birlikte Bakanlık binasında bayrak törenine katıldı.

TRT HABER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.