yandex

4 büyüklerden geliri depremzedelere gönderilecek ortak forma girişimi

GÜNDEM (MG) - Milli Gazete | 13.02.2023 - 18:19, Güncelleme: 13.02.2023 - 18:19 1536+ kez okundu.
 

4 büyüklerden geliri depremzedelere gönderilecek ortak forma girişimi

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük bir yıkıma neden olan depremler sonrası spor camiası da elinden gelen tüm yardımı deprem bölgesine ulaştırabilmek için çabalıyor.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük bir yıkıma neden olan depremler sonrası tüm Türkiye birlik ve beraberlik içerisinde depremzedelerin yaralarını sarmaya çalışıyor. Türk futbolunun 4 büyük takımı Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor depremzedeler için harekete geçti. Dört büyükler, depremzedelere yardım amacıyla ortak bir forma satışa sunacak. Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre, Türk futbolunun en çok şampiyonluk yaşayan 4 kulübü Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor depremzedeler için ortak bir proje geliştirmek için harekete geçti. Özel forma tasarlanacak Kulüpler Birliği toplantısında ortak bir forma tasarlayıp satışa sunma planı masaya yatırıldı. Bu özel formadan elde edilecek tüm gelir ise depremden etkilenen vatandaşlar için kullanılacak.
Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük bir yıkıma neden olan depremler sonrası spor camiası da elinden gelen tüm yardımı deprem bölgesine ulaştırabilmek için çabalıyor.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük bir yıkıma neden olan depremler sonrası tüm Türkiye birlik ve beraberlik içerisinde depremzedelerin yaralarını sarmaya çalışıyor.

Türk futbolunun 4 büyük takımı Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzon spor depremzedeler için harekete geçti. Dört büyükler, depremzedelere yardım amacıyla ortak bir forma satışa sunacak.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre, Türk futbolunun en çok şampiyonluk yaşayan 4 kulübü Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon spor depremzedeler için ortak bir proje geliştirmek için harekete geçti.

Özel forma tasarlanacak

Kulüpler Birliği toplantısında ortak bir forma tasarlayıp satışa sunma planı masaya yatırıldı. Bu özel formadan elde edilecek tüm gelir ise depremden etkilenen vatandaşlar için kullanılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.